Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 02-12-2005, 12:15 PM   #8
mandrak
Senior Member

mandrak's Avatar

Default Re: Ko je ko na Rumskom

Quote:
Originally Posted by FrankoPanko
Mene isto zanima na cemu ste snimali, jer mi zvuk,po mojem ukusu, zvuci (bez uvrede) dosta mracno i zatvoreno, kao iz garaze:o . Svirka je OK, ovo se odnosi samo na produkciju.
Apsolutno ste u pravu i Predrag i Franko ?to se tiče produkcije mislim da ja danas u kućnom studiju dobivam bolje snimke, međutim ja osobno sa kompletnom produkcijom tog cd-a nemam ba? ni?ta.

To i meni zvuči poprilično zatvoreno i mračno tj. mutno ali obzirom da smo to snimali na Adate i kao tonac se po prvi puta pojavjuje Tony osobno nemam dalje ?ta da pričam o tome- te iste adate je kupio mo?da 3 dana prije samog snimanja po prvi put radio ne?to takvo, ?to mu i nije bilo pametno ali eto...

Sve to skupa je poslije prebačeno kod Gojka na Pro toolse i tamo se to i mixalo, i tamo u studiju sam par puta napominjao da se obrati pa?nja na te neke stvari ali sam mislio da ne poznajem Genelece koji su bili tamo i eto to je to.

Napominjem jo? jednom da sam na tom albumu sudjelovao zajedno sa bendom isključivo kao klavijaturista i zajedno smo radili aran?mane za 5 pjesama:Blago onom,Sve bih opet,Rijeka ljubavi,Nebo iznad nas i Sve svoje snove.

Pozdrav
mandrak is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules