|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
ma, ja se rijetko javljam u ovakvim prilikama da ne?to solim pamet, ali mi je ova stvar od Kelis omiljena, pa sam se javio. Nego da te pitam: kako si do?'o na ideju da napravi? rmx ba? ove pjesme? Da li si već čuo neki rmx ili si samo čuo original pa ti pade na pamet... jer ja imam neki (tom neville xxl rmx) koji je jedna od najboljih house stvari po mom ukusu. Mog'o bih ti poslati segment da čuje? kako to zvuči...posjetio me tvoj sint, tamo ima sličan, zato pitam
poz hm, ako ima? brzi net, onda skini i Richard Cheese RMX, bar da se nasmije? Last edited by bassystem; 30-11-2005 at 07:30 PM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
|
|
|
#3 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
pa, ja volim dnb, ali ovaj remix (Kiko) mi se ne sviđa, moram priznati...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
@bassystem
imam ceo album Chees-ovih obrada ....to je super stvar.Ako nekom treba mogu da ....pozajmim..hihihi |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
@bassystem
znam da bi ti vise odgovarao neki XRS, Marky, Drumagic ... itd remix, ali jedva da sam cuo original Milkshake tako da mi je Kiko rmx .
|
|
|
#6 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
@bezsmisla
ne zezaj??? Odakle ti to čovječe???? Daj obavezno, mnogo sam se smijao...koje jo? obrade ima, mnogo je lud? Ali obavezno da mi da? @prokdu pa stvarno, mislim da bi ga malo bolje uradili (jo? kad bi malo začinili latinom, eto veselja) Last edited by bassystem; 02-12-2005 at 03:05 AM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Meni ovo zvuči ok,ali je istina da ti fale basovi,prvenstveno kick.
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|