|
Obavestenja Informacije, pravila ponasanja i novosti vezane za sajt www.rumski.com |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Administrator
|
![]()
S obzirom da smo presli sa phpBB-a na legalni vBulletin sistem, mozete ocekivati poboljsan rad foruma. Izvinjavamo se za sve anomalije u radu prvih nedelju dana dok namestimo forum.
SKINOVI Trenutni default skin je onaj koji se dobija uz vBulletin. Ako vam nedostaje stari crni skin, ubacena je privremena alternativa u vidu Black/Gold skina koji mozete namestiti u User CP -> Edit Options -> Forum Skin (skroz na dnu, izabrati Black/Gold za alt. skin). Ostale opcije starog foruma kao i nove bice dodate blagovremeno (imajte ovo u vidu i nemojte traziti opcije koje se podrazumevaju - npr. srpski jezik, Rumski skin, itd...). Sve probleme i predloge mozete postovati u odgovarajucem forumu. Last edited by puRe; 29-06-2005 at 11:57 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
![]()
default skin je trenutno uskladjen sa okvirom i preporucuje se za surfovanje...
na alternativnom skinu ce biti poradjeno ovih dana... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
|
![]()
Nekoliko novina na koje cu ukazati paznju, a jako su korisne:
1. Od sada je moguce sa lakocom pristupiti svim temama (threadovima) u kojima ste ucestvovali. Dovoljno je otici u USER CP (Control Panel) i odmah ce biti izlistani thread-ovi u kojima je neko odgovarao poslije vas. Ostale thread-ove u kojima ste ucestvovali mozete izlistati pritiskom na "List Subscriptions" . 2. U svakoj od foruma (sekcija) mozete koriscenjem "Forum tools" u zaglavlju, oznaciti isti procitanim (tako da se threadovi u istom vise ne pojavljuju u "New posts"). 3. U svakom threadu imate opcije kojima mozete manipulisati doticnim. Thread Tools - Mozete prilagoditi temu za stampanje (Printable version), poslati stranicu kao e-mail (Email this page),ili se "potpisati" u istu (Subscribe to this thread), cime cete thread/temu imati u listi "List subscriptions". Search This Thread - Pretraziti thread/temu Rate Thread - ocjeniti thread/temu Display Modes - Izmjeniti nacin pracenja foruma (organizacije postova). Korisne novine su i mogucnosti ignorisanja postova pojedinih clanova, kao i pravljenja liste "prijatelja" (buddy) kojom mozete lakse komunicirati sa vama dragim osobama. Naravno tu je i odlicna arhiva (skroz dolje->Archive) koja vam daje hronoloski poredane sve teme koje su vec pripremljene za stampu (crno bijele). |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
au bogte.....c...nista ne razumem sve nesto sareno, uzvicnici, koverte...mnogo bre komplikovano. de bre nestade ono, dve boje, jedno dugme, klik-unklik i to je sve.
i 'de je ono dugme da vidim sve postove otkako sam prosli put bio>>>??!? haha a i smajliji su reti. cool. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
SVE JE BOLJE,
I JA SAM STIGAOOOOOO!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Zasto mi se strasno usporio...mada imam brzi ADSl i sve mi se puno brze otvara a "Rumski" strasno usporio??
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prelazak na Vistu 64 Home Premium SP1? | X-Dreamer | Computer Hardware | 24 | 12-11-2008 04:42 PM |
Bezbolni prelazak na drugi komp | Danny Lou | Audio Software | 26 | 04-11-2008 11:38 AM |