|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
1. ne znam, verovatno su prima, seksta i oktava intervali, recimo minimum duplex po grani stereo slike. Mada je to tesko postici bez adekvatnih vokala ili ozbiljnog editinga
2. Nikad nisam imao mnogo srece sa bilo kojim TCevim native plugom na koji sam natrcao, mozda cu sad preispitati. Sto se Timeworksog reverba tice, subjektivno mi se jako svidja njegov zvuk, a narocito interface i kontrole. Ovde ga mnogi smatraju najboljim native-reverbom 3. Mislim da pored dobrog sempla i ozbiljnog kompresora na dobosu, taj utisak izaziva i njegovo mesto u mixu, da bude pomalo nerazumno iznad cele matrice (ako na r'n'b mislis), a samim tim ga master limitersko-kompresorska grupa dodatno guta i nabija ceo aranzman oko njega. Mene vise muce new-metal dobosi (a la System of a Down) koji su i dalje dominanti iako postoji more layerovanih gitara u matrici.. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
vokali-usnimavanje, mix, itd... | gorjan | Ogi Radivojević | 10 | 28-03-2008 08:54 PM |
Vokali | komsho24 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 11 | 29-12-2007 02:52 PM |
BACK VOKALI | Mogli | Audio Produkcija - Tehnike | 61 | 22-08-2004 11:50 PM |