|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@kVu
Sve sto radim sa zvukom radim iz gusta (ili mozda manijakalne opsesije!), a ovo sa studiom, sva ta mijesanja betona i ljepljenja katrana radim iz nuzde. Kad se nema para onda i muzicari postaju bausteleri! Guha soba je relativno malena. Sad napamet, mislim da ima 210x180 s visinom oko 240cm. Ne treba nam veca. Ideja je da po potrebi moze jedna osoba stati ako je bas potrebno, inace da tu stoje gitarska pojacala, a gitarist svira iz rezije. Ili ako mu jos i clean snimim, onda u miksu mogu mijenjati naknadno zvuk pojacala. Za vokale cemo uglavnom koristiti studio1 koji nece biti mrt-mrtav vec ce davati malo jeke, a za rock bubanj studio2 koji ce imati duzi odjek. Zato nam nije bitna velicina gluhe sobe. @svi Ne vidim neki pretjerani problem s laminatima. Uzet cemo svakako laminat s jacom povrsinskom zastitom od grebanja (mislim da se to zove TIP31 ili tako nekako), 8 mm debljine i bit ce okej. Bio sam u dosta studija koji imaju laminate i nikome to nije problem. Ne bi ga ni za zivu glavu stavio doma na pod jer se tamo zivi i spava, ali u poslovni prostor - zasto ne!
- -= - =- = - = - = - = - = - - SHOT http://www.elemental.hr - -= - =- = - = - = - = - = - - Last edited by Shot; 22-11-2005 at 08:41 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shta posedujete od vijura? [fotke] | MHz | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 583 | 16-12-2018 11:38 AM |
Zr festival... Fotke sa prve probe | Oggy | Promocija radova | 39 | 30-08-2006 10:48 AM |
Fotke na?ih studio | mandrak | Razno | 5 | 11-04-2005 09:57 AM |