|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
@ Color
![]() ![]() ![]() Bogami jeste dobar. Jako. Jedino mi bezveze da ga pominjem konkretno u ovom kontekstu jer njegova reputacija i ono sto on zaista radi zasluzuje stvarno postovanje. Ali, vidis, zanimljivo je to da je i on sve vreme dok se mucio branio PT i pricao bajke o njemu, sto do kraja sessiona nismo imali prilike da se uverimo, na zalost. Ma vi ste bre PT sektasi ![]() Ej, nego, evo sada mi ti reci, posto radis na oba sistema, sta je to sto ti radis brze kod PT, nego kod SX-a? Zivo me zanima, a verovatno i ostatak. Naravno, pod pretpostavkom da ravnopravno koristis oba sistema. @ simkes TC finalizer iako externa sprava, radi "na softver", te ne treba previse da ocajavas sto si ga prodao i uzeo Powercore, jer ti se svede na isto, pa bolje. Misljenja sam da ne treba previse komplikovati stvari ukoliko nemas budzet za pravo resenje tipa 16 kanala ADDA Apogee-a i neka analogna sabirnica tipa Neve ili SPL i neki master rekorder. Naravno, ovo ti i dalje nesrazmerno poskupljuje mix u odnosu na ono sto dobijes, pa ako ti to nije poslednje sto u studiju trebas da uradis ili kupis, nemoj se previse time opterecivati. Razlika u zvuku koja moze da ti se desi je izmedju 5 i 10% i to pod uslovom da sve ostalo uradis savrseno u mixu. Necu ti reci da li se to isplati ili ne, ali mozes i sam da procenis.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bolje od mene da se prvo cuje... | sRce | Pricaonica | 4 | 01-04-2009 04:40 PM |
koja ima bolje konvertere e-mu VS m-audio | Hoffman | Computer Hardware | 1 | 30-05-2006 02:37 PM |