|
|||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
moguce je da to funkcionise... takvo eksperimentisanje jos nisam probao
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Prob'o ja, radi.
Inače se VST Waves i ne pojave u logicu, barem meni ne, samo DX varijante. Ovako mo?e da pobije sve DX i koristi samo VST, mada ka?em opet rade dx, ali evo sad ba? kad sam ponovo otvorio, vidim da je opet sam logic do?ao do zaključka da niti jedan DX waves ne valje i sam ih disable-ovao. A i fakat padne ponekad ničim izazvano kad ih otvaram.BTW, Tu sam foru sad na?ao, Google rula, zainteresovao me čovek za tematiku. Ja sam uvek koristio DX u Logicu, nikad mi VST u petici nije radio.
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Hvala Dushane!Znam ja sve to oko Waves 5 na LAPu ali jedino me buni to shto sam disablovao sve plugine i VSTi i DX i pak neche da startuje.Pitao sam i nake druge forume i rekli su mi da je moguche da moja onboard sound karta koristi Hercules 16/12 FW drivere.Ali koliko ja znam onboard sound karta ne moze da koristi ASIO drivere(ne znam toliko.Mozda sam u krivo) jer problem nastaje kad LAP pochinje da uchitava ASIO drivere.Ne mogu da formatiram PC jer imam neke projekte koje snimam sa bendom u Sonar 4.Prvo chu da formatiram PC,ochistichu sve pa i onda ako ne radi zadnije reshenje je da se prebacim na Mac OS X
)))).Chitao sam na Google da su hakirali Mac OS X i prilagodili za PC,performansi su mi strashni.Imam Logic 7 Pro koji sam downloadirao sa eMule pa chu da probam.Hvala Svima i Bog nek vas blagoslovi!!!
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Mislim da te ne kapiram ovo sa sedmicom. Petica je zadnja verzija za PC, tačnije 5.5.1. Ako ima? integrisanu karticu, za?to si uop?te čekirao ASIO driver, naravno da ti neće raditi. Mo?e? da proba? da eventualno instalira? Asio4All univerzalni driver pa da vidi? da li će ti tako raditi, ali sa obzirom koliko je pala cena muzičkih kartica, časti sebe nekom 2 in 2 out malom karticom, to ti je 100e.
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Nismo se razumeli.Oprosti nisam dobar u Srpskom,iz Makedonije sam.Sedmica je za Mac ali Mac OS X(opeartivni sustav) su hakirali i su ovozmozili su da radi na PC platformi,to sam hteo da ti kazem.Inache imam Sound kartu Hercules 16/12 FW(16 in i 12 out)platio sam je 600/700 eura.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
znači, instaliram mac os na PC i koristim LAP 7????
i to radi????? (mislim, taj hakovani mac os) |
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Pa spored mene 90% je sigurno da che raditi.Dok ne probash ne mozesh da znash
.Nabavio sam LAP 7 Pro i sad downloadiram OSx86.Ako imash moznost da downloadirash sutra chu ti poshaljiti url gde ga mozesh da ga downloadirash.Ja chu da probam.Na isti HDD mozesh imati i Win XP i Mac OS X.Bootirash isto kao kad imash Win XP i Win 98 ili drugi operativni sustav na isti PC.Potrazi na Google Images OSx86 i vidjet chesh!
Last edited by loadedmutha; 22-11-2005 at 11:25 PM. |
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|