|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
To je,kao sto Oggy kaze,velika verovatnoca da su sami semplovi losijeg kvaliteta pa pokusaj da ih prvo normalizujes u "sound forge" ili nekom slicnom programu...pozdrav i srecno!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Na slici,prvo zaokruzeno ti je Volume,tu ga pojacas malo,a drugo je Realise Time.Obicno kada se konvertuje iz Akai u Halion,na Halion-u,taj parametar se sam pojaca vise nego sto pi trebalo,smanji ga i nestace metalan zvuk
![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Eeeeeeeeee da, zaboravio sam na taj volume
![]() A sto se tice release-a onaj dobos je losijeg kvalieta pa nisam uspeo da dobijem neki zvuk, ali taj release bi trebao da iskoristim. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Koje bubnjeve koristite???
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
evo nesto novo od meni u zavrsenog fazu...ali... | Xproducer | Promocija radova | 2 | 30-04-2006 03:52 PM |
Defragment says: E ovde ce svi nesto da prokomentarisu!!!! | Defragment | Promocija radova | 33 | 12-01-2005 05:13 PM |
RME 96/8 pad,nesto mi tu ne stima | Ad Fines | Computer Hardware | 3 | 02-10-2004 01:24 AM |