Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-11-2005, 03:17 AM   #21
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: NI guitar rig 2

Kako kome? Pa Behringeru, naravno
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 08:02 AM   #22
Gulanfer
Member

Gulanfer's Avatar

Da, smejamo se Behringeru , ali ja imam V-Amp2 i sto vec Dusan rece za te pare zvuci sasvim solidno. Probao sam i Amplitube i Gitar rig i ne moze da se poredi . Kvalitet zvuka i tu mislim na definiciju i punocu zvuka u mixu kod oba software-a su bila dosta slabija nego kod V-Amp-a. E sad, pucajte u mene ali ja nastavljam sa V-amp-om .
Gulanfer is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2005, 11:12 AM   #23
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Slazem se Dusane, ali opet NI nije mala riba. Radilo je na tome mnogo vise ljudi od njih par
Sve je stvar ukusa i na tome cu da stanem. Meni line6 zvuci previse sterilno recimo.
Ja nista od ovoga ne koristim profesionalno tako da verovatno i nemam pravo glasa .

Sto je najgore, pevecu potpuno drugu pesmu kad skupim pare za JSX combo
MUzzY is offline   Reply With Quote
Old 07-11-2005, 11:36 AM   #24
stanceyu
Junior Member

stanceyu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Za direct ovo:

SansAmp PSA-1 rack

Ili u slučaju manje kinte

SansAmp GT2
Za PSA-1 ne znam, ali GT2 ima moj gitarista, i mi smo ga probali DI, i nije nam radio za te hi-gain emulacije, tj. mozda bi radilo uz neki dodatni 4x12 emulator. Ovako je prvise "zujavo"... doduse, malo manje zujavo od ostalih pedala, ali ipak nije to to. Ja imam Bass driver za bas, i tu sve radi OK, mada nikad nisam probao da snimam sa nekim bas nadrajvovanim presetima... verovatno bih tu imao nekih problema.
stanceyu is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2005, 01:21 AM   #25
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Originally Posted by MUzzY
Slazem se Dusane, ali opet NI nije mala riba. Radilo je na tome mnogo vise ljudi od njih par
Sve je stvar ukusa i na tome cu da stanem. Meni line6 zvuci previse sterilno recimo.
Ja nista od ovoga ne koristim profesionalno tako da verovatno i nemam pravo glasa .

Sto je najgore, pevecu potpuno drugu pesmu kad skupim pare za JSX combo
Eeeeee to je već ne?to Jedan drugar iz BG ima to pojačalo, tj glavu, ali se retko viđamo, i nikako da skoknem do njega da čujem kako radi.
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2005, 01:31 AM   #26
veseli koljac
Member

veseli koljac's Avatar

eno onaj B4II od NI ima neke iste simulacije kabineta kao GR2,mislim da su svi njihovi programi bazirani na reaktor enginu,i da sve prave uz pomoc njega.
veseli koljac is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2005, 07:04 AM   #27
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Eeeeee to je već ne?to Jedan drugar iz BG ima to pojačalo, tj glavu, ali se retko viđamo, i nikako da skoknem do njega da čujem kako radi.
Skokni do Artista, oni su ga uvezli (CAREVIII!). Tamo sam probao glavu, ali na nekom krshu parkeru... bljak.
Jaooo kakav clean! A crunch kanal ... ma videces. Stvarno vrhunsko pojacalo. Samo da jos uvezu JSX zvucnike. Doduse cena je paprena al za ono vredi, zaista.
Mislim, jedan je Satriani
Old 16-12-2005, 02:26 PM   #28
Roadie
Junior Member

Roadie's Avatar

Evo jucer sam konacno nabavio Guitar Rig 2. Malo sam se igrao sa njim, za sada mi se cini daleko napredniji od prve verzije, s tim da ima zaista puno novih stvari, i prakticki neogranicene mogucnosti "programira" bilo koja kontrola ili poveze sa nekakvim oscilatorom itd... Nova simulacija Fender Twina je bas cool. Uglavnom ima jako puno noviteta, a ja za sada nemam bas vremena posvetiti se tome. Cim ulovim malo vise vremena, napisat cu vise. Za sada mi se cini odlican u odnosu na jedinicu.
Old 02-01-2006, 08:36 PM   #29
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Evo igram se sa GR2 vec nedelju dana non-stop (morao sam samo pauzu za novu godinu ). Bolji je definitivno ali novine nisu vredne 2.0 oznake. HiQuality radi stvarno osetno bolji rendering zvuka. Cini mi se da je Gratifier poboljsan i to dosta. Raw kanal zvuci super (sa CAT distorzijom). Super je sto su dodali gain booster to mi je bas trebalo da poteram Plexi. Ma svidza mi se . Napravicu neke testove da cujete.

poz.
Old 02-01-2006, 08:55 PM   #30
veseli koljac
Member

veseli koljac's Avatar

ma gratifier nije nista poboljsan,isti je kao i u kecu,kao i kod ostalih pojacala i efekata,nema nikakvih promena u zvuku,osim novih modela i hi-res-a.
veseli koljac is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules