|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
sodoma i gomora, cim vidim ovo sjetim se kx-a i trauma
![]()
![]() |
#3 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() mozda mu dodam jedan UAD cisto da se nadje ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
cao,a koji pluginovi bi mi preporucijo ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() jeba me pas ako ja na svirke nebi nosi konpjuter. ![]() a uad nije zgorega... stovise. ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
cao,ipak i dalje nemogu da korstim pluginovi i ako sam xtc mode kad pokrenem nuendo dobijem xtc plug-ins are not avaiable while another creamware application is runing.cim napravim vst fx1 fx2 i pokrenem send u nuendo tamo pise xtc i kad odabren koji plugin nece da ga aktevira ili moram ga u projektu isto da ga akteviram,ako neko ima gotov projekat gde sve podeseno bilo jos bolje dobivam slom zivaca.Hvala svima a posebno Sanrob!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ton magistar
|
![]()
a zasto xtc? zasto nebi koristi reverbe i delaye od lune i bez xtc moda?
sve ti je objasnjeno u onom topicu, za koji san ti da link preko pm-a. za pocetak downloadaj onaj mixercic koji san ti stavi na download i instaliraj ga pod scope/devices/mixer, onda skini i onaj moj projekt i otvori ga. kad ga otvoris onda podji u seting od scopea i otkaci (iskljuci) enable xtc mode. sad podji u folder di su ti vstplugins i izbrisi sve one od xtc-a. eto, sad bi ti trebalo sve radit, bez da se otvara xtc. bdv: ja ti nebi preporuci xtc mod, jer luna bas nema puno snage da bi njeno korstenje unutar nuenda bilo efektno, a gubis i izvrstan lunin routhing koji sa xtc-om nije moguc. lunine efekte ces i bez xtc-a moc koristit tako da signal preko buseva od nuenda saljes u scope. send efekte ces koristit tako da ces preko senda slat signal u bus i preko busa u lunin efekt, jednako ko da koristis hardwarevski procesor.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Stigo Minimoog OS!!! | gregor z | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-11-2008 12:42 PM |
Stigo CS-15 !!!! | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 190 | 22-08-2007 07:34 AM |
pitanje vezi uad-1 i luna2 | saki | DSP forum | 4 | 25-10-2005 05:02 PM |
PITANJE u vezi luna2 | trovac | DSP forum | 5 | 15-06-2005 01:04 AM |