|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Pro Member
|
![]()
SSL u Digidesign , nema kontrolera ......
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
MAO
|
![]()
Koj ce im ? Moze im se. Sistem je full HD3 sto znaci da ima 3 akceleratorske TDM kartice u masini.. Licno, do ove price nisam imao nista protiv takvih ideja, PT+SSl, sto da ne... ali ako software postaje usko grlo, e ondak... paralelno sa tim, juce cuh da su kod Negovanovica takodje odustali od PT software-a i vratili se na Nuendo.. a stoji i da je Nielsen u Pinku radio u Logicu.... Dakle, neefikasan softwer, i konverteri koji su ipak nadjebivi.. summo sumarum, politika... A mislim da su iz tih razloga i u Pinku kupili taj sistem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
|
![]()
Sve ovo sto rece Artur je tacno.
Ful HD3 sistem, sa Digi 192 koverterima, SSL 6000 (mada ovo nema veze, jer sto radi vrhunski). Lepo na Cile rece taj dan: "Mi smo hteli na napravimo jedan klasicni engleski studio..." To je ta prica o PT. U svetu ga koriste jer je najrasprostranjeniji, pa je postao "standard", ali vodite racuna da to datira jos iz vremena kada je to bio jedini ozbiljan audio sistem. Navika kod ljudi stvara cuda, pa tako i mnogo godina kasnije mnogo tolerisu "najboljem" sistemu iako se pojavilo jos nekoliko, po mom skromnom misljenju, boljih platformi za rad i sto se tice stabilnosti i operativnosti. Jedino ako neko nece da me ubedi da je stabilno to sto on na svakih pet ili deset minuta "kaze": "Cek, stani malo da ja nesto preracunam...".
![]() |
#25 |
VIP Member
|
![]()
Rekao sam Droljici juce, evo i tebi.
Mislim da je najlakse da selektujes sve kanale od pocetka do kraja pjesme, i uradis CONSOLIDATE SELECTION. To ce da spoji sve rezove koje imas(bez fade in i outa), i napravi nove fajlove na disku. Onda im das nova imena tako sto selector toolom kliknes tri puta na region, i te fajlove narezes na DVD. Sve ukupno bi trebalo da traje manje od pola sata. Onda sve importuj na prvi bar u Nuendu/Logicu, i moralo bi bit sinhrono. Konsultuj se sa Saletom, mislim da vam je ovo najjednostavnije. pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Pro Member
|
![]()
Hvala na savetu
![]() Ustedeo si nam para , sto znaci da si zasluzio neki alkohol ![]() Okrenucu Saleta u petak pa cemo se dogovoriti ....... jbg ipak bi neko u Pinku to trebao da zna ..... Hvala jos jednom ...... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ajde ne pljujte toliko po Pro Toolsima...nije to ne znam koliko strasno...sve je stvar navike...a tacno je to da je precenjen i "isfuran".Meni se licno ne svidja,naviko sam na Logic i glupi Nuendo i u poredjenju sa njima PT mi deluje totalno neinspirativno...ali daleko od toga da je los...i ne znam odakle ta prica da stuca na 50 kanala...to je iz nekog sesnaestog razloga,zato sto HD3 Accel na Macu "jede" 50 kanala sa sve efektima...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Member
|
![]() Quote:
Zmaje ti si izgleda radio sa njim? Daj malo vise podataka ako ti nije tesko i tvoje utiske u radu sa njime, dobre i lose osobine ... Thanks ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
ja guram preko 70 kanala na 96kHz sa SATA diska bez ikakvih problema. Nikad nije pao, i nista se ne ceka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |
kratko pitanje u pro toolsima... | dlukace | DSP forum | 31 | 23-07-2005 07:01 PM |