Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-10-2005, 01:25 AM   #11
statusband
Senior Member

statusband's Avatar

Talking Re: Ko je ko na Rumskom

Evo i ja malo da kazem nesto

Zavrsio sam srednju muz.-violinu,malo klavira i to je to.Trenutno brljam po klavijaturama i sviram koje kuda i po koje kakvim burdeljima,a po nekad i na lepim mestima,ako mi dozvole.

Po malo i pevam,umem nesto da brljnem i po Cubase.Obozavam muzicku opremu,volim da trosim na nju,pa jedva po nekad imam za cigarete.Nekako me pare svrbe.

Non-stop sam,tako reci,na relaciji Canada-Srbija,jer ne mogu da odlucim gde cu da zivim.Sada trenutno se nalazim u jednom malom mestu u Srbiji,na velikoj nadmorskoj visini,gde sam namontirao mali Home studio i tu provodim dane,svez vazduh,fine "ribice" ,zdrava hrana i to je to.

Pesme u glavnom pravim za sebe,osim kad mi se neko od ortaka popenje na glavu,pa moram da mu uradim nesto.Volim alkohol,ne podnosim tabletice i ostalu hemiju,pa ako neko ima dobru rakiju,uvek sam raspolozen za alkoholisanje :o .
Obozavam Rumski,jer sam toliko toga naucio na Ovom (sa velikim slovom iz postovanja) Forumu,da je to za svaku pohvalu.Dr.Ru,ziveo 200 godina .

Bavim se i nekim sportskim disciplinama:skok u vis,trcanje u dalj,sprint u mestu,bacanje kamena s'ramena,bildovanje na opremi za zive svirke,hodanjem po zivcima,maltretiranjem mozga,sexualnom gimnastikom,smejanjem oko glave,razradjivanjem prstiju tipkanjem po dirkama i jos mnogim drugim.Ako se setim dopisacu.

Toliko za sada.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules