|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Gianfranco, ja kad ovako slu?am tvoje zamerke, nemoj me pogre?no shvatiti ali meni su svi ti ljudi koji se prijavljuju kao učesnici na festivalima isti. Ti priča? o po?tenju i o većim i manjim talentima, o name?tanju kao da se radi o klasičnoj muzici a ne estradi, pa je sad skandalozno da ima mahinacija iza scene.
Nemoj me shvatiti pogre?no, ali sama institucija festivala pop muzike je to ?to jeste, i ja ne očekujem od nje nikakvu objektivnost, ili da funkcioni?e kao metod odabira ?ita od kukolja. Festivali slu?e nečemu drugom, i to ljudi koji su u poslu znaju i tako se i pona?aju. Uostalom, kakav je smisao prve nagrade? Ako je dobra pesma bila na festivalu, ona će postati hit, hteli to ljudi sa festivala ili ne. Upravo je Dado-Slađa duet dobar primer. Eto,niko ne mo?e da se seti pobednika ali se svi sećaju te pesme i da je bila druga. Ta pesma se i danas vrti na radiju, i bila je hit, a sad da li su i koliko Dado ili Slađa iskoristili u svoju korist, da ojačaju svoje karijere i na sve druge opipljivije načine kapitalizuju uspeh, to je već do njih, druga priča. Elem, i dalje mi nije jasna ta naivna "pravda", kao da se radi o rock gitarijadama a ne festivalima koji plasiraju neki pop mainstream, ?ta god to danas bilo. I btw, ti fakat optu?uje? Oggy-ja i to jako o?tro, zar ne? Ili budi jako konkretan i daj neki dokaz ili nemoj to da radi?. Ne da ga ja sad branim, ili da sam protiv tebe, nemoj ovo shvatiti tako, nego izgleda ba? ru?no, nije realno za neku forumsku raspravu. Ako ti ili neko drugi misli da Zrenjaninski festival ne valja, bojkotujte ga onda, niko nikog ne tera motkom da se tamo prijavi, fakat.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Lejla Hot - Kad pomislim na tebe (radijski) | Oggy | Promocija radova | 51 | 24-11-2008 04:49 PM |
matrix 1000 | relis | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 18-05-2006 07:52 PM |