Quote:
Originally Posted by clusterchord
hvala ti na infu.
moram priznati nisam bas upoznat, sto je Stefan Sprenger/Bernsee radio za njih?
sad kad je on otisao, dali su oni jos u stanju izbaciti novi OS, mislim, dali se uopce suska da ce nastaviti proizvodnju , ili je to to ?
mislim nebi ja kupio novi, vec , dok god se proizvodi , ima i dijelova itd ..
jesi li ikad probao dizajnirati svoje modele na njemu, znam da se to moze, ili si koristio postojece kad si radio svoje soundove?
sorry, sto te malo gnjavuckam, ali jedini si kog poznajem ko ga ima..  
|
joj, ne znas me koliko mogu da pricam o Neuronu
Stephan Bernsee je samo napravio samu Neuron tehnologiju (DSP kod) i dao Hartmannu na razvijanje...tako da je sada sve na Hartmannu da to primeni/stavi u Neuron...inace, ljudi iz Hartmanna i dalje tvrde da ce izaci nesto...
da, ucitavao sam dosta modela i to stvarno dokazuje koliko je neuron fantastican...mada treba dosta eksperimentisati sa izborom parameter setova (na osnovu kojih se sempl/model obradjuje)...pa eto, sve one demoe sto sam kacio sam pravio sa svojim semplovima...cak je u planu bio i citav soundset za Neuron (u saradnji sa BITR i Hartmannom kao distributerom), ali se to izjalovilo...ne znam da li zbog Hartmanna ili BITR-a...
ako te jos nesto zanima, reci...voleo bih da svratis do BG-a ako budes dolazio na okupljanje