|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Member
|
![]()
E da, ukoliko hvatate taxi sa stanice. Prvo pitajte za cenu, na stanici ima puno divljaka. Nebi trebalo da bude vise od 80-100 din. Recite im da hocete bo kluba NS Time (to je Liman 2) ili do studentskog Doma "A" na LImanu 2. Tako ce pre znati nego da im kazete ulicu, koju ni ja ne znam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | ||
Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() Sto se tice taksija, divljaci obicno stoje odmah ispred zeljeznicke stanice, dok su vozila udruzenja parkirana na parkingu koji je levo od izlaza... sve preko 100 dinara je pljacka... Takodje, ko god hoce moze kod mene da prespava; zivim sam u trosobnom stanu, tako da mesta ima... ![]()
![]() |
![]() |
#124 | ||
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
Quote:
Fantasticno!! eto nadam se da cu moci doci. moram sad to sve organizirati.. i s ovima svojima u Beogradu.. hvala Ru i Oggy .. ![]() ![]() javicu se cim budem znao vise.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
SuperModerator
|
![]()
@ Jelena
...postoji bus koji ide putanjom koju si opisala, to je 7 a ne 4 ![]() ...da ko sto davormen rece, odma levo kad se izadje sa zel stanice su redovna vozila taxi udruzenja, ovi ispred samog ulaza na stanicu su divljaci... pa se vidimo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
mod?rateur analogue
|
![]()
puRe, oces donijet Neuron ? zivo me interesira.
![]() ja bi mozda mogao Andromedu... ![]() ili donesi barem NL3.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() javi se kad si u BG-u zato ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Member
|
![]() HTML Code:
ne donosim nista ;) A hoces li doci? I svima izvinjenje za pogresan broj busa (bolje ici sa 7 ali moze i sa 4, malo okolo naokolo) i za pogresan broj Limana (ipak je III) i mozda ako neko nije ukapirao da onda neko drugi sve objasni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Junior Member
|
![]()
Ej pozdrav svima na forumu.. Neko vreme sam clan ali eto, tek se sad oglasavam..
![]() Sjajna ideja za session.. Jel mogu i ja da dodjem? Sviram gitaru (elektricnu i akusticnu) .. I ja sam na nekih 200m od NS TIME-a ![]() ![]() Mozda mogu da vidim nesto za "binsku".. Jeste to vec organizovali? Tu sam za pomoc oko organizacije ako zatreba.. Last edited by zokia; 25-09-2005 at 02:26 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FearOfaPony jam session | paris.rukiz | Promocija radova | 6 | 31-08-2009 07:00 PM |
Rumski Session - LIVE | LeGreen | Razno | 20 | 27-10-2005 11:31 PM |
Rumski Session Final List | dr.Ru | Razno | 10 | 28-09-2005 09:59 PM |
session sa 12 in i 12 out | drzox | Computer Hardware | 4 | 07-06-2005 09:35 AM |