|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
ton magistar
|
![]()
dilanova pisma pocinje i zavrsava s iston progresijon, a u ovoj stvari je pocetak slican i istina da su prva dva stiha ritmicki slicno otpjevana, ali ipak se radi o sasvim drugoj melodiji, tako da nema govora o plagijatu.
naravno, nije ni ric o nekoj revolucionarnon konpoziciji i sigurno bi jos trebalo poradit na aranzmanu i produkcji, ali je pisma skroz ok i mislin, ako bi se napravila i prezentirala na pravi nacin, da bi se ljudima dopala. sto se tice 'zamjenskih akorada' i oni su postali toliko uobicajeni da je ponekad bolje 'zamjenske akorde' zaminit obicnim - 'nezamjenskim'. ![]() nego, dusane, zar i dilan umisto IV ne koristi IIm7? :-?
e, sta covek mora da trpi zbog bandita Last edited by SandRob; 11-09-2005 at 08:21 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Pa pazi, verovatno jeste, njegovu verziju sam čuo davno, a Gunsi su mi ostali u memoriji, kod njih je IV, pa posle u strofi naizmenično IV i IIm7
![]() Ne mislim da je čovek namerno hteo da isplagira tu pesmu u ovom slučaju, nego da je toliko ljudi čulo pesmu da je to lo?a asocijacija i samo po sebi istro?eno. To je stvar aran?mana ponajvi?e, a ne toliko originalnih harmonija pesme.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gdje poslati CD na proizvodnju u Hrvatskoj? | karingalo | Promocija radova | 3 | 19-03-2009 11:33 AM |