|
|||||||
| Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Sille, ako si bas zapeo za Ibaneza moja ti je preporuka polovni JEM 555 (u Hrvatskoj idu za nekih 500 Eura). Svirao sam je pet godina i zvuk je odlican (za metal, pa cak i komercijalu), imas Dimarzio Evolution pickupove
i sustaina do yaya. Jedino pri kupovini obrati paznju na masinice (na vratu) jer im znaju popucati vijci sa gornje strane (kao meni ). Inace, ne rastimava se, vrat je OK, pragovi su jumbo i ne trose se tako lako.Ipak, ja sam Feder-fan zato sam prodao JEM-a i kupio Fender American standard |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pro Member
|
Gde moze da se nadje JEM555 kod nas? (ili u blizini)
Posto ih po radnjama odakle sam narucivao nema... a ni na ebay-u ih nesto nevidim. poz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Moze neko da kaze koja je razlika izmedju JS100 i JS1000 sem u magnestima?
I cini mi se da JS 100 ima Edge Pro II... Jos nesto? |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Kvalitet konstrukcije i drveta, vrat koji nema veze sa onim na skupljim JS gitarama, magneti, edge pro 2 je jeftina verzija edge pro-a i losija je cak i od licenciranih floydova.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
A jel se neko susreo sa S serijom Ibaneza?
Cini mi se da je onaj S470 fina gitara... Kakave je to ZR tremolo? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Moj prvi Ibanez bio je S470 (Saber). Odlicna gitara, odlican vrat magneti IBZUsa, tri zasebne sklopke za kombiniranje magneta,HSS magneti. Sad je kolega koji je od mene kupio prodaje za 400? sa koferom.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
A koji je fazon sa tim tremolom?
|