|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Milion i po' dolara ozvučenja na glavnoj bini... Prvi takav sistem u Evropi... Nema vufere...
![]()
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Što se festivala tiče - registrovano su privredno društvo, imaju kancelariju, PR-a, osnivački kapital od malo preko 300 evra, dobijaju novac od: države, pokrajne, grada, ulaznica, donacija, političkih, seksualnih, raznih interesnih grupa, svakog ko prodaje pivo, sokove ili bilo šta tamo... Svake godine ih poseti bar duplo manje posetilaca nego što zapravo prođe kroz kapije, rđave pare ne daju za arčenje tvrđave i nisu u Kisačkoj ulici kako piše u registru, već 90-100m dalje u Petra Kočića... Od silne turističke koristi, ne verujem da 10. deo para kojim država,pokrajna i grad obaspu festival - dođe u restorane i smeštaje, jer...grad obezbedi livadu i šatore...i privatnu firmu koja veoma povoljno renta toi-toi wc-e... Ipak je to kulturan svet sa zapada... ![]() No, imaćemo brutalno ozvučenje ove godine! Fuck yeah!
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Da, da, znam. Zato sam i bio zbunjen
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Pročitao sam da to ozvučenje iznajmljuje skymusic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]()
Iznajmljuje ili unajmljuje? Najpre mi se javlja da je u pitanju i jedno i drugo, tj. da se radi o klasičnom pazakupu: zakupim ozvučenje, a onda ga dam trećem licu u pazakup uz izvesnu marginu profita (popularnu proviziju)
![]() Quote:
![]() Nego, jesu li beše prošle godine prisilno pozatvarali one kafiće koji su bili blizu plota, da im ne ugrožavaju pazar? Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 10-06-2016 at 04:51 PM. Reason: citati |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Imaš tu i drugi link za restorane... Quote:
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() *to se tiče utisaka publike, mislio sam najviše na to da li ima dovoljno „jaja”, pogotovo za tu muziku. Pošto specifikacija kaže 35Hz-18KHz, pa mi se tih 35Hz nije učinilo naročito impresivnim. Doduše, ni o uobičajenim specifikacijama normalnih razglasa ne znam ama baš ništa, možda se to i uklapa u standardne brojke... Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
#10 |
MAO
|
![]()
Sky Music je to kupio, i nosi ga i na SeaDance u Budvu, koju je ranije radio FNM iz Slovenije. Znajući ko je Miki, ne bi me čudilo da zna da mu ide izuzetno berićetan period u životu (ko da ovaj do sad nije već bio). A gosn Berar je izgleda penzionisan.
No što se razglasa tiče, dobar prijatelj (i još bolji koncertni tonac) je šef u Skaju za razglase , i imao je prilično romantične statuse na FB (a nije sklon proseravanju) . Tako da, ne sumnjam da to svira za sve te pare ![]() Čak sam imajuću u vidu dve gorenavedene činjenice (političko poslovnu budućnost SkyMusica i kvalitet tehnike kojom barataju) toplo preporučio mlađem kolegi da prihvati posao koji mu se tamo nudi, jer će sigurno dosta posla videti, puno lepe tehnike upoznati, a mlad je dovoljno da gine po klasičnim rentalskim izrabljivačkim platnim spiskovima. Posle će mnogo biti konkurentniji u EU, ako realno savlada sve što mu stiže pod prste uskoro. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
exit.. | spartakus | Razno | 7 | 12-12-2012 06:40 PM |