Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Live Sound (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=145)
-   -   EAW-Anya na EXIT-u... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=48268)

Bockie 09-06-2016 08:37 AM

EAW-Anya na EXIT-u...

Milion i po' dolara ozvučenja na glavnoj bini... Prvi takav sistem u Evropi... Nema vufere...:shock:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GxnE18mMMSk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

awacs 09-06-2016 05:02 PM

Re: EAW-Anya na EXIT-u...

Quote:

Originally Posted by Bockie (Post 371132)
Milion i po' dolara ozvučenja na glavnoj bini... Prvi takav sistem u Evropi...

Čijih milion i po dolara? Nemoj mi reći da je festival kupio to ozvučenje?

Pozdrav,

Vasa

Bockie 09-06-2016 09:23 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 371137)
Čijih milion i po dolara? Nemoj mi reći da je festival kupio to ozvučenje?

Pozdrav,

Vasa

Ne, angažovani ozvučivač postavlja opremu...

Što se festivala tiče - registrovano su privredno društvo, imaju kancelariju, PR-a, osnivački kapital od malo preko 300 evra, dobijaju novac od: države, pokrajne, grada, ulaznica, donacija, političkih, seksualnih, raznih interesnih grupa, svakog ko prodaje pivo, sokove ili bilo šta tamo... Svake godine ih poseti bar duplo manje posetilaca nego što zapravo prođe kroz kapije, rđave pare ne daju za arčenje tvrđave i nisu u Kisačkoj ulici kako piše u registru, već 90-100m dalje u Petra Kočića... Od silne turističke koristi, ne verujem da 10. deo para kojim država,pokrajna i grad obaspu festival - dođe u restorane i smeštaje, jer...grad obezbedi livadu i šatore...i privatnu firmu koja veoma povoljno renta toi-toi wc-e... Ipak je to kulturan svet sa zapada...:wink:

No, imaćemo brutalno ozvučenje ove godine! Fuck yeah!

awacs 09-06-2016 10:16 PM

Da, da, znam. Zato sam i bio zbunjen :)

Pozdrav,

Vasa

disco violence 10-06-2016 05:57 AM

Pročitao sam da to ozvučenje iznajmljuje skymusic.

awacs 10-06-2016 01:53 PM

Quote:

Originally Posted by disco violence (Post 371144)
Pročitao sam da to ozvučenje iznajmljuje skymusic.

Iznajmljuje ili unajmljuje? Najpre mi se javlja da je u pitanju i jedno i drugo, tj. da se radi o klasičnom pazakupu: zakupim ozvučenje, a onda ga dam trećem licu u pazakup uz izvesnu marginu profita (popularnu proviziju) :)

Quote:

Originally Posted by Bockie (Post 371140)
Od silne turističke koristi, ne verujem da 10. deo para kojim država,pokrajna i grad obaspu festival - dođe u restorane i smeštaje, jer...grad obezbedi livadu i šatore...i privatnu firmu koja veoma povoljno renta toi-toi wc-e... Ipak je to kulturan svet sa zapada...:wink:

Ima se, može se :) Ko seoska svadba, gde se svatovi utrkuju ko će više da pokloni, da ne ispadnu cicije u društvu. A domaćini u međuvremenu šibicare sve u šesnaest pred šatrom.

Nego, jesu li beše prošle godine prisilno pozatvarali one kafiće koji su bili blizu plota, da im ne ugrožavaju pazar?

Pozdrav,

Vasa

Bockie 10-06-2016 05:47 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 371151)

Nego, jesu li beše prošle godine prisilno pozatvarali one kafiće koji su bili blizu plota, da im ne ugrožavaju pazar?

Pozdrav,

Vasa

Ne, još bolje, ogradili su ih...:banghead:
Imaš tu i drugi link za restorane...

Quote:

- Pre nekoliko godina tražili su nam da u njihovu fondaciju uplatimo po 50.000 dinara, kako bi nas pustili da radimo, što smo mi prihvatili i to je neko vreme funkcionisalo, iako je i tada bilo jasno da se radi o klasičnom reketu. Kasnije im to nije bilo dovoljno, pa su nam nudili da piće prodajemo za njihove kartice, Cashlesse, i da im dajemo polovinu zarade. Kada smo to odbili, tražili su svakome od nas po 4.000 evra, što je suluda cifra koju niko od nas ne bi mogao da zaradi. Prošle godine su nam zabranili da iznesemo i postavimo bašte, a sada su nas potpuno ogradili žicom. Juče smo piće gostima prodavali preko žice, a danas vidim da postavljaju i drugi red ograde, tako da ni preko žice nećemo moći da radimo, priča Golubović i najavljuje da će protiv organizatora festivala podneti tužbu....

awacs 10-06-2016 07:19 PM

Quote:

Originally Posted by Bockie (Post 371156)
Ne, još bolje, ogradili su ih...:banghead:

:thumbsup: (odjavljujem se, jer je politika ovde zabranjena)

Pozdrav,

Vasa

Bockie 11-06-2016 07:35 AM

I ja se "ogradjujem"...:D

alavuk 11-06-2016 08:37 AM

ovo je bilo skoro za (ve)getu u skoplju , cika hari moze da kaze koju vise ako je jos prisutan na forumu :)

All times are GMT +1. The time now is 01:40 AM.