![]() |
EAW-Anya na EXIT-u...
Milion i po' dolara ozvučenja na glavnoj bini... Prvi takav sistem u Evropi... Nema vufere...:shock:
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/GxnE18mMMSk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: EAW-Anya na EXIT-u...
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Što se festivala tiče - registrovano su privredno društvo, imaju kancelariju, PR-a, osnivački kapital od malo preko 300 evra, dobijaju novac od: države, pokrajne, grada, ulaznica, donacija, političkih, seksualnih, raznih interesnih grupa, svakog ko prodaje pivo, sokove ili bilo šta tamo... Svake godine ih poseti bar duplo manje posetilaca nego što zapravo prođe kroz kapije, rđave pare ne daju za arčenje tvrđave i nisu u Kisačkoj ulici kako piše u registru, već 90-100m dalje u Petra Kočića... Od silne turističke koristi, ne verujem da 10. deo para kojim država,pokrajna i grad obaspu festival - dođe u restorane i smeštaje, jer...grad obezbedi livadu i šatore...i privatnu firmu koja veoma povoljno renta toi-toi wc-e... Ipak je to kulturan svet sa zapada...:wink: No, imaćemo brutalno ozvučenje ove godine! Fuck yeah! |
Da, da, znam. Zato sam i bio zbunjen :)
Pozdrav, Vasa |
Pročitao sam da to ozvučenje iznajmljuje skymusic.
|
Quote:
Quote:
Nego, jesu li beše prošle godine prisilno pozatvarali one kafiće koji su bili blizu plota, da im ne ugrožavaju pazar? Pozdrav, Vasa |
Quote:
Imaš tu i drugi link za restorane... Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
I ja se "ogradjujem"...:D
|
ovo je bilo skoro za (ve)getu u skoplju , cika hari moze da kaze koju vise ako je jos prisutan na forumu :)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:40 AM. |