|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Dakle koliko je 6 stabilnija te koliko je recimo bolja od 5 ice.
Naravno interesiraju me vaša iskustva jer toga ima na tone... i recimo dali 6 zavređuje da se kupi u odnosu na 5. Da se razumemo 6 ne 6,5 koja ne možeš pokrenut u Win XP.
Toutes les comparaisons ont été faites en utilisant les rangs la taille de l'échantillon était calculée rétrospectivement en utilisant les résultats de l'étude actuelle.. Last edited by idvi; 29-11-2013 at 09:05 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Je se jos uvek patim sa c5.
Nego Idvi, zasto ne C7, evo i najave za upgrade koji ce promeniti svet, ![]() I W7 i W8 mogu savrseno da se tweek-nu za udoban i stabilan rad, sto se ne resis tog XP-a? (Uz svo postovanje prema navikama i ja sam tu tezak...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
ako ti išta znači meni 6.5 lepo radi na W7
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
+1
Meni C7 radi kao sat na W7
![]() |
#9 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Moj savet: nadji neki stari HDD, ili particionisi svoj ili sta vec. Instaliraj Win 7 paralelno sa postojecim XPom. Imaces potpuno funkcionalan stari XP, ali moci ces, preko dual boota, da biras i Windows 7. A onda ga lagano sredjuj, puni programima, trudi se da cesce startujes 7 i videces kako te lagano napusta zelja za XPom, narocito kada se naviknes na neke sitnice iz sedmice. Kada shvatis da sve 100% sljaka i da je sve kako treba, jednostavno - upotrebom programa Easy BCD, skloni XP boot entry, obrisi iz te sedmice svoj XP, prebaci sta ti treba i uzivaj. U slucaju da ti i posle svega, Win7 ne legne, imaces uvek svoj XP, koji ti radi, a opet upotrebom EasyBCDa, namestis da ti XP bude primarni sistem... Ako ti drndanje po Bootu nesto ne uliva poverenje, stavi taj Win7 na poseban HDD, iskljuci onaj koji ima XP na sebi (istekaj SATA kablic ili sta vec) i posle instalacije vrati. Mozes u BIOSu da podesis koji OS zelis da ti bude primarni. Kad te jedan od dva OSa smori, formatiraj ga i cao... Naravno, ako imas neki stariji komp, tipa Core2, moze da se desi da imas utisak da je XP bolji. Za i7 i ove "nadrkane" tehnologije - cak je i Win7 zastareo - samo da pomenem Intel RapidStorage - msm ako ga vec imam na ploci, zasto da stavim XP i totalno ubijem funkciju... Razumes me sta zelim da kazem ?
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Emg HZ 7 vs Emg 707 vs Dimarzio New 7 iskustva? | Change | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 14-03-2013 09:10 PM |
Tc electronic bmc 2 , iskustva? | darkstar | Monitoring | 9 | 09-07-2012 02:29 AM |
Yamaha HS-80M Iskustva? | Khan | Monitoring | 8 | 15-03-2011 10:34 PM |
V-machines,iskustva? | darkstar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 12 | 02-01-2010 12:02 PM |
Sonar iskustva? | SHIVA | Audio Software | 14 | 24-12-2006 01:23 PM |