|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Da li neko zna cime bih mogao da konvertujem zvukove sa Korga Pa2x Pro u Korg Kronos format ? Interesantno je da oba koriste neke slicne extenzije (.pcg na primer), ali Kronos to nesto nece da cita (invalid format) kad pokusam da ih otvorim iz Pa2x foldera...
Razumem da su to dve razlicite sprave, ali mozda moze nesto "na silu" sa nekim softverom ? Probao sam awave studio, ali se nesto nisam snasao.
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Mozes da exportujes iz Pa2 neki sempl i dobijes Kmp format i njega ucitas u kronosa,a Pcg nemozes ucitati u kronosa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Pa ja mogu da ti izvucem multisemplove,ali bi to morao da sredjujes u kronosu,a farbe koje su pravljene od fabrickih semplova to nece moci.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Mozes i PCG da konvertujes kao WAV pa posle u KMP da konvertujes,medjutim ako se ne snalazis u tome,ne bih preporucio taj posao. Najbolje direkt iz pa2, export kmp i ucitaj u kronosa, kao sto je ,,tyros,, lepo objsanio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Koliko sam shvatio Tyrosa, morao bih da se rucno bakcem sa tim semplovima, sto je pomalo smaracki... Mislio sam da ima neka jednostavna alatka koja ce moci da to obradi, s obzirom da su obe klavijature iz iste firme - pa se mislim, mozda su prilicno kompatibilne - bar sto se tog sampling dela tice... Hvala na pomoci u svakom slucaju
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Pomocu programa pa1x convertor, preko njega pcg konvertujes u wav
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg Kronos | BasariStudios | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 23-10-2012 12:39 AM |
Korg KRONOS revealed!!! | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 17-01-2011 07:00 PM |
Pomereni koncerti i kulturni programi | HeatMan | Pricaonica | 2 | 18-11-2009 11:22 PM |
Programi za postprodukciju | akordeonista | Audio Software | 6 | 23-06-2008 02:33 PM |