![]() |
Pa2X programi u Kronos - konverzija ?
Da li neko zna cime bih mogao da konvertujem zvukove sa Korga Pa2x Pro u Korg Kronos format ? Interesantno je da oba koriste neke slicne extenzije (.pcg na primer), ali Kronos to nesto nece da cita (invalid format) kad pokusam da ih otvorim iz Pa2x foldera...
Razumem da su to dve razlicite sprave, ali mozda moze nesto "na silu" sa nekim softverom ? Probao sam awave studio, ali se nesto nisam snasao. |
Re: Pa2X programi u Kronos - konverzija ?
Mozes da exportujes iz Pa2 neki sempl i dobijes Kmp format i njega ucitas u kronosa,a Pcg nemozes ucitati u kronosa
|
Quote:
|
Pa ja mogu da ti izvucem multisemplove,ali bi to morao da sredjujes u kronosu,a farbe koje su pravljene od fabrickih semplova to nece moci.
|
Mozes i PCG da konvertujes kao WAV pa posle u KMP da konvertujes,medjutim ako se ne snalazis u tome,ne bih preporucio taj posao. Najbolje direkt iz pa2, export kmp i ucitaj u kronosa, kao sto je ,,tyros,, lepo objsanio
|
Quote:
Koliko sam shvatio Tyrosa, morao bih da se rucno bakcem sa tim semplovima, sto je pomalo smaracki... Mislio sam da ima neka jednostavna alatka koja ce moci da to obradi, s obzirom da su obe klavijature iz iste firme - pa se mislim, mozda su prilicno kompatibilne - bar sto se tog sampling dela tice... Hvala na pomoci u svakom slucaju |
Pomocu programa pa1x convertor, preko njega pcg konvertujes u wav
|
All times are GMT +1. The time now is 06:58 PM. |