|
Audio Produkcija - Osnove ?elite da naučite osnove audio produkcije, postavite neko pitanje vezano za osnove, početnik ste, i ne razumete neke od pojmova ovo je pravo mesto za Vas. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Kad sam počeo petljati oko daw-a mislio sam sve bazirati na programiranju, a mix prepustiti drugima. No
Ispada da su te dvije stavri poprilično usko povezane pogotovo ako exportira? u audio a onda skonta? da nekaj nije ok pa se vraća? u midi i tako u krug.Zato sam malo počeo zanimacije preusmjeravati i u dio-mix E sad.. Interesira me ima li netko kakve primjere koji su u obje verzije-samo mix i masterirano Naime da vidim razliku i dokle se?e sam mix...koliko mora biti odrađen a koliko poslije doprinosi mastering. HM nadam se da sam uspio objasniti ............ ![]() Na?ao sam neke stare threade ali linkovi su neupotrebljivi, mrtvi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Uz zahvalnost Bobanu Milunoviću koji je bio gost Foruma i re?io da demonstrira ba? to ?to te zanima, evo linka: http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27573 Savetujem ti da skine? fajlove i poslu?a? razliku, pa tek onda pogleda? waveforme fajlova. Pozdrav, Vasa P.S. U to vreme nije bilo opcije "Hvala" na Rumskom, pa sa zaka?njenjem ispravljam tu nepravdu. A hvala i tebi na dobrom pitanju ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
thnx
ba? je ro ono ?to me interesira no ne znam , ka?e? da skinem, al kako, imam samo slu?anja, htio sam skinuti al ne ide Vrelo leto je ba? onaj tip kakav me interesira ako ima jo? kakvih primjera svakako bih bio zahvalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pozdrav, Vasa
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mastering. | Hepek | Mastering | 72 | 12-01-2011 07:30 PM |
lo-fi mastering | Cocchain | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 26-10-2008 02:52 PM |
Cd Mastering On Your Pc | AcaHari | Tutorijali | 1 | 19-12-2007 04:02 PM |
Mastering | radsoul | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 27-03-2007 08:43 PM |
Mastering | Rhino | Zoran Vračević - Vrač | 11 | 30-07-2006 04:59 PM |