![]() |
mix -mastering primjeri
Kad sam počeo petljati oko daw-a mislio sam sve bazirati na programiranju, a mix prepustiti drugima. No
Ispada da su te dvije stavri poprilično usko povezane pogotovo ako exportira? u audio a onda skonta? da nekaj nije ok pa se vraća? u midi i tako u krug.Zato sam malo počeo zanimacije preusmjeravati i u dio-mix E sad.. Interesira me ima li netko kakve primjere koji su u obje verzije-samo mix i masterirano Naime da vidim razliku i dokle se?e sam mix...koliko mora biti odrađen a koliko poslije doprinosi mastering. HM nadam se da sam uspio objasniti ............:banghead: Na?ao sam neke stare threade ali linkovi su neupotrebljivi, mrtvi |
Re: mix -mastering primjeri
Quote:
Uz zahvalnost Bobanu Milunoviću koji je bio gost Foruma i re?io da demonstrira ba? to ?to te zanima, evo linka: http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27573 Savetujem ti da skine? fajlove i poslu?a? razliku, pa tek onda pogleda? waveforme fajlova. Pozdrav, Vasa P.S. U to vreme nije bilo opcije "Hvala" na Rumskom, pa sa zaka?njenjem ispravljam tu nepravdu. A hvala i tebi na dobrom pitanju :) |
thnx
ba? je ro ono ?to me interesira no ne znam , ka?e? da skinem, al kako, imam samo slu?anja, htio sam skinuti al ne ide Vrelo leto je ba? onaj tip kakav me interesira ako ima jo? kakvih primjera svakako bih bio zahvalan8-) |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 06:07 PM. |