Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 07-12-2012, 10:20 PM   #1
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Will I Am - lansirao iPhone foto-case-lens..

"navlaka" u obliku fotoaparata, sa raznim lensovima, filterima itd... a i lepo izgleda! Cena ?199 & ?299 u zavisnosti od modela...
(sad ga ne skida..sve vreme ga nosa oko vrata gde god ide, u spotovima, televizijskim emisijama..gde vec..reklama na sve strane..)
Attached Images

DaBear is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2012, 10:39 PM   #2
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Default Re: Will I Am - lansirao iPhone foto-case-lens..

Lep aparat, malo u steampunk fazonu.
Old 08-12-2012, 03:43 PM   #3
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Nešto se mislim:

Skroz mi je jasno kad Beyonce, Rihanna i slične "glave koje pevaju" plasiraju svoje "fešn lajnove". Ali je interesantno da čovek koji je (provereno) ozbiljan poznavalac muzičkog biznisa, pa i stvaralac u okviru istog, plasira modni gadget umesto nekakvog DJ ili music making dock sokoćala. Svašta se da zaključiti na osnovu te činjenice.

Pozdrav,

Vasa
Old 08-12-2012, 09:16 PM   #4
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Ne?to se mislim:

Skroz mi je jasno kad Beyonce, Rihanna i slične "glave koje pevaju" plasiraju svoje "fe?n lajnove". Ali je interesantno da čovek koji je (provereno) ozbiljan poznavalac muzičkog biznisa, pa i stvaralac u okviru istog, plasira modni gadget umesto nekakvog DJ ili music making dock sokoćala. Sva?ta se da zaključiti na osnovu te činjenice.

Pozdrav,

Vasa
Pa nije samo "modni gadget" - dodaje ozbiljan lens na iPhone itd..
I ovo je samo prvi od hardware proizvoda koje planira !! On kaze "necu vise da pravim pesme za tudji hardware - pravicu svoj i praviti pesme koje ce se prodavati uz moj hardware!"
Inace, ulaze dosta u nove tehnologije i kompanije i ima tonu projekata sto biznis sto dobrovornih !
Will I Am definitivno zna sta radi !!
DaBear is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2012, 10:40 PM   #5
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Pa nije samo "modni gadget" - dodaje ozbiljan lens na iPhone itd..
Pa dobro, to je praktično "lupa" koja šalje svetlo na već postojeće iPhone sočivo i senzor. Nisam stručnjak za fotografiju, ali to mi deluje kao da API preamp pošalješ u Golden Age 73, pa tek onda u konvertor, na traku, gdegod. Onaj gadget koji najavljuje za iPhone 5 je druga stvar, to je praktično kamera bez memorije i softvera, ali će verovatno i koštati više.

Mislim, da se ne lažemo - to je žvaka za ludaka, ali će naći svoje mesto u društvu. Kao i svaka žvaka za ludaka, hehe. A naravno da lik zna šta radi - zato i ne smišlja gadgete za muzikante nego za konzumente. Mada isto rade i Beyonce i Rihanna.

Pozdrav,

Vasa

Last edited by awacs; 08-12-2012 at 10:48 PM.
awacs is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2012, 11:10 PM   #6
Znak
Pro Member

Znak's Avatar

Haha, nisam video ono iPhone u naslovu pa pomislih da je ovo kompletan aparat, a ono "navlaka" sam shvatio figurativno.
Old 09-12-2012, 01:39 AM   #7
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Pa dobro, to je praktično "lupa" koja ?alje svetlo na već postojeće iPhone sočivo i senzor. Nisam stručnjak za fotografiju, ali to mi deluje kao da API preamp po?alje? u Golden Age 73, pa tek onda u konvertor, na traku, gdegod.
upravo tako, i to u principu smanjuje "oshtrinu" slike.. postoje takozvani DOF (depth of field) konverteri za razene aparate i kamere koje imaju samo jedan lens, pa onda dodajesh objektive od fotoaparata na njih. Hteo sam to na svoju kameru da stavim ali nisam bio zadovoljan oshtrinom.. naravno pravi i dobri konverteri sa filterima i prizmama koshtaju po 700-800 a mozda i vishe eura, ali to nije pristupachno svima
HeatMan is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules