![]() |
Will I Am - lansirao iPhone foto-case-lens..
1 Attachment(s)
"navlaka" u obliku fotoaparata, sa raznim lensovima, filterima itd... a i lepo izgleda! Cena ?199 & ?299 u zavisnosti od modela...:D:D
(sad ga ne skida..sve vreme ga nosa oko vrata gde god ide, u spotovima, televizijskim emisijama..gde vec..reklama na sve strane..) |
Re: Will I Am - lansirao iPhone foto-case-lens..
Lep aparat, malo u steampunk fazonu.
|
Nešto se mislim:
Skroz mi je jasno kad Beyonce, Rihanna i slične "glave koje pevaju" plasiraju svoje "fešn lajnove". Ali je interesantno da čovek koji je (provereno) ozbiljan poznavalac muzičkog biznisa, pa i stvaralac u okviru istog, plasira modni gadget umesto nekakvog DJ ili music making dock sokoćala. Svašta se da zaključiti na osnovu te činjenice. Pozdrav, Vasa |
Quote:
I ovo je samo prvi od hardware proizvoda koje planira !! On kaze "necu vise da pravim pesme za tudji hardware - pravicu svoj i praviti pesme koje ce se prodavati uz moj hardware!" Inace, ulaze dosta u nove tehnologije i kompanije i ima tonu projekata sto biznis sto dobrovornih ! Will I Am definitivno zna sta radi !!:D |
Quote:
Mislim, da se ne lažemo - to je žvaka za ludaka, ali će naći svoje mesto u društvu. Kao i svaka žvaka za ludaka, hehe. A naravno da lik zna šta radi - zato i ne smišlja gadgete za muzikante nego za konzumente. Mada isto rade i Beyonce i Rihanna. Pozdrav, Vasa |
Haha, nisam video ono iPhone u naslovu pa pomislih da je ovo kompletan aparat, a ono "navlaka" sam shvatio figurativno.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:59 AM. |