|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Imam veliki problem sa Presonus inspire kartom. Ja sam
je kupio prije 3 dana u prodavnici muzickih instrumenata. Ta firma je zastupnik Presonus za, u mom slucaju Bosnu i Hercegovinu. Sto puta sam vec instalirao i uninstalirao drajvere za Inspire. Jedan dan radi citav dan bez problema. Kad ugasim racunar i opet ga upalim sljedeci dan, na Inspire lampica gori crvene boje. Ja izvadim firewire kabal iz Inspire i ponovo ga stavim u Inspire, 10 sekundi gori plava lampica i opet se upali crvena. Ja imam firewire kartu "Via Ohci Compilant IEEE1394 Host Controler" Pomozite mi molim vas, poludio sam!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Koju verziju drajvera koristiš? Koliko znam PreSonus je ovih dana zanovio sve drajvere, pa pokušaj sa novim drajverima.
Ako ni to ne pomogne probaj sa drugim FireWire kontrolerom. (jer ta promjena boje na lampici govori da postoji problem sa protokom podataka po FW magistrali)
' 'The Funk' is the space that lives between the notes! ![]() Last edited by Tiki the Boyler; 15-02-2010 at 04:11 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
PreSonus FireBox problem ! | stefan123 | Computer Hardware | 6 | 22-01-2010 08:55 AM |
Cubase i Presonus problem? | TOSHO | Audio Software | 3 | 12-11-2009 04:58 PM |
Presonus S1 | zmaj | Audio Software | 4 | 27-08-2009 10:19 AM |
Presonus Firestudio problem... | "7" | Computer Hardware | 7 | 22-07-2008 09:03 PM |
:: Presonus ADL 600 :: | lesha | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 10-05-2006 05:17 PM |