|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ovako, hteo bih da sviram bubanj, elektronac, preko notbook-a (4gb ram memorije, amd athlon x2 dual-core...) pa mi treba neka eksterna muzicka kartica firewire, da ima sto manju latenciju da ne krcka, pucketa, pri sviranju itd...Znaci hteo bih za zivu svirku da nemam na sred svirke neprijatnosti da mi zakaze, pucketa....probao sam jednu Edirol fa-66, ali dok sviram na bas bubnju mi se javi neko pucketanje ne stalno nego kad mu padne napamet, dok druge kompnente (tom,snare...) rade ok. Preporucite mi neku karticu do 250e koja moze da "sazvace" sve udarce nadam se da ste me razumeli u cemu je problem. Unapred hvala na odgovorima !!!!!!
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LAN kartica | gricko | Computer Hardware | 1 | 10-06-2009 12:59 AM |
muzicka kartica | lala | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 09-06-2009 10:21 PM |
Externa muzicka karta | moka | Computer Hardware | 1 | 11-10-2008 02:54 PM |
Nivoi slusanja u reziji i muzicka produkcija/postprodukcija... | boggy | Audio Produkcija - Tehnike | 28 | 24-04-2007 02:56 PM |
Muzicka kartica | dr.Ru | DSP forum | 120 | 03-05-2006 11:22 AM |