|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
slučajno sam iskopao ovaj "stari snimak" ( kraj 2006) pa reko da ne čami sam, neslu?an...snimano mini DV kamerom...poslije wavelab
http://soundcloud.com/paris-rukiz/fe...ny-jam-session |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Fora, ali nemam vi?e snage za bilo kakav oblik jazza, pa ni acid.
Pomalo je demode taj ?anr. Dobri ste glazbenici, maknul bi ovu lo?u snimku iz opticaja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
...nađemo se svakih par mjeseci i lijepo se ispucamo (čitaj zabavimo), ne?to kao kad se curke nađu na kavi nakon ?to se dugo nisu vidjele i onda se napričaju do mile volje
![]() ![]() ovo nije band nego ekipa "glazbenika" koja se dobro zabavlja ( na?alost, prerijetko) ?to se tiče "demode", mo?e biti...mada mislim da se takva glazba mora "njegovati" pod svaku cijenu, s obzirom ?ta se slu?a danas eto tnx na replay-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ogradil bi se od generaliziranja "moderno" , "nemoderno", to je moj osobni stav prema jazzu trenutno. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
...pa dosta sati, mjeseci, godina sjedenja, stajanja, gigova,muziciranja, sviranja sa 10-inama drugih glazbenika bilo je potrebno da bi mogli izvoditi ovakvu glazbu...u?ivo&spontano...ovo je suma sumarum bez nekih ego tripova
ako zbrojim sve članove i njihov glazbeni sta? dolazim do brojke od skoro stoljeće ![]() bzzz f |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FearOfAPony - Chocolate dust | paris.rukiz | Promocija radova | 10 | 24-06-2009 08:12 PM |
Rumski Session | MHz | Razno | 194 | 27-10-2005 08:18 PM |
session sa 12 in i 12 out | drzox | Computer Hardware | 4 | 07-06-2005 09:35 AM |