|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
uzeo sam skoro K2 Rode, i divno mi radi, i kad ga bodem u FF800 preampe. Sad sam po?eleo dati ne?to novca na preamp, i zanima me va?a preporuka za lep, čist i detaljan pre u cenovnom rangu do 1000e. Imati na umu da pored Rode uglavnom nameravam da koristim/kupujem dinamičke mikrofone za vokal (441,SM7b, Re20), jer se mahom gitarskim i tvrđim zvukom bavim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
http://www.solid-state-logic.com/mus...nx/mic_amp.asp taj preamp i uzmes malo mynx kuciste i to je to... cak i manje od hiljadarke...
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
jebo' te vlada
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ko je vlada, ja sam navikao na ono dole Vlada!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
ako ti treba vintage, crispy i topliji zvuk koji mozes kasnije guziti kako god hoces onda definitivno uzmi solo 610. to imam u kombinaciji sa k2 radi kao mlijeko
![]() ako hoces mogu ti poslati neke solo usnimke... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
haha! meni to radi bas lepo... te lampe mi previse muljaju ne znam... vise mi se svidja i od VHD sslovog preampa
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Iako ovo ime ( SSL ) ekstra zvuci, ja bih preporucio UAD SOLO 610, al' vidim da su me pretekli
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() ![]() A sto se tice UA610 i Rode (doduse NTK) ja imam losa iskustva mada sam samo na jednom pevacu testirao. Mnogo to bre lampi na jednom mestu ![]() Bolje mi je radio sa poprilicno jeftinijim mikrofonima koji nisu lampaski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MAO
|
![]()
ljudi, ne znam dal ste kolektivno oslepeli il me samo zajebavate, rekoh "lep, čist i detaljan" a ne topao i ovo-ono. Dakle ništa sa lampama, naročito ne UA610, hvala ali ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
John Hardy M-1, nije najnovuji hit, ali vec dugi niz godina vazi za jedan od najcistijih, ali ne i sterilnih preampa. Uklapa se u tvoj cenovni okvir, a kasnije mozes dodati jos koji modul u isto kuciste. Postoji i u verziji sa Jensen trafoom. Za koju god verziju da se opredelis, ne mozes pogresiti.
RM |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|