| 
 | |||||||
| Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  29-04-2009, 10:32 AM | #1 | 
| Member Join Date: Mar 2009 
				 |  Zahvaljujem na druzenju i lagani fade out... 

pa eto postovano drustvo proslo je mjesec dana naseg druzenja ( a stara Rumska izreka kaze svakog gosta mjesec dana dosta) u kojem sam doista uzivao..ne znam kako vi   " a vi kako te "  ) nadam se da ste imali sta korisnoga naci u ovim mojim litanijama i ovo ne znaci moj totalni fade out sa foruma..samo sa ovog mog dijela koji je moram priznati i obveza..i usput ispricavam se ako su kakva pitanja ostala neodgovorena...naime iduci mjesec mi je prepun obaveza prvenstveno jer 02.06.2009 (Utorak ). imam veliku promociju u klubu Aquarius na zagrebackom jezeru Jarun ! Bit ce to promocija moje etikete Denyken Music i proslava 20 godina mog umjetnickog rada( kako ovo zvuci  ) ) ne trebam niti naglasavati DA STE SVI POZVANI..upad je besplatan tako da nije problem..svirat ce Tranzistori i Zbunjeni i predstavit cu svoj band Markiz ,a i Ibis..projekte koji izlaze na jesen.. jos jednom sve vas lijepo pozdravljam i zahvaljujem na ugodnom druzenju i zelim vam masu uspjesnih projekata! Vas Denyken enter fade out....   
				__________________ .....Well, then what can a poor boy do Except to sing for a rock n roll band...... | 
|   | 
|  29-04-2009, 11:44 AM | #2 | 
| MAO Join Date: Feb 2004 Location: Shenzhen, China 
				 |  Re: Zahvaljujem na druzenju i lagani fade out... 

nisi čuo? Fadeoutovi nisu više u modi   sad je sve repetitivno  živ nam bio i hvala ti puno na svemu (a ima toga!) | 
|   | 
|  29-04-2009, 12:36 PM | #3 | 
| Administrator Join Date: Jan 2003 Location: Novi Sad 
				 |  Re: Zahvaljujem na druzenju i lagani fade out... Eto, bilo je odlicno dok je trajalo   ... Al kao sto Marko rece, fadeout nije "u trendu" danas , tako da, ovo valjda ne moram explicitno da navodim, kada god imas vremena a ti nas posjeti i podjeli sa nama koju pametnu  ... Sve najbolje... Mihajlo | 
|   | 
|  29-04-2009, 01:08 PM | #4 | 
| Senior Member Join Date: Dec 2008 Location: Mladenovac 

Ja sam toliko sa u?ivanjem čitao tvoje postove. Neke stvari su mi poprilično jasnije... Drago mi je ?to bar nije totalan out, kako ka?e?. Pozdrav, ?iv bio!   | 
|   | 
|  29-04-2009, 08:01 PM | #5 | 
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 

It was a pleasure! Hvala za vreme, i u pravu si..jeste obaveza malo... pozdrav   
				__________________ Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear | 
|   | 
|  29-04-2009, 09:45 PM | #6 | 
| Pro Member Join Date: Mar 2005 Location: Balkan 

Svaka cast i nemoj sad da nestanes sa foruma   puno srece sa label-om i sve najbolje! | 
|   | 
|  29-04-2009, 11:02 PM | #7 | 
| Junior Member Join Date: Jun 2007 

maximum respect Denisu !!! zaista ne znam da je ikad neko ovako iskreno pisao i odgovarao na postove, a mi ih sa jos vecim merakom citali...rijetkost je fakat danas vidjeti da neko nesebicno i u potpunosti dijeli znanje i iskustvo sa mladjim kolegama... da nisam u sarajevu platio bih termin u tvom studiu, ne da snimam i sviram, nego da sjedim, gledam i ucim  hvala Denisu... | 
|   | 
|  29-04-2009, 11:57 PM | #8 | 
| Senior Member Join Date: Jun 2005 

Mnogo korisnih saveta je bilo ( i ostalo )   , za procitati za vreme tvog "gostovanja" na forumu. Ziveli !!! | 
|   | 
|  30-04-2009, 03:56 AM | #9 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Nov 2003 Location: Zagreb 

Hvala ti na svemu!  Mozda se vidimo u aquariusu u utorak. Ne znam jos hocu li sigurno doci jer mozda otputujem to jutro, ali ako budem u zg onda cu navratiti! 
				__________________ - -= - =- = - = - = - = - = - - SHOT http://www.elemental.hr - -= - =- = - = - = - = - = - - | 
|   | 
|  30-04-2009, 08:52 AM | #10 | 
| Member Join Date: Jun 2006 Location: Travnik 

Hvala, hvala, hvala.....   | 
|   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Lagani sample player | Danny Lou | Audio Software | 10 | 05-03-2009 08:11 AM | 
| Fade - wish | sinisake | Promocija radova | 0 | 07-02-2009 12:36 PM | 
| Fade in fade out Pro Tools? | goran ns | Audio Software | 3 | 30-11-2008 01:59 AM | 
| lagani gitarski instrumental | nenad | Promocija radova | 9 | 16-12-2006 02:14 PM | 
| Fade novotarija | Igor | Audio Produkcija - Tehnike | 26 | 10-05-2005 02:05 PM |