Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 18-02-2009, 12:00 PM   #1
BODAL
Member

BODAL's Avatar

Default Audio interface

Htio bih uzeti neki usb interfejs za laptop, a koristio bi za kvalitetno snimanje gitare, bas gitare i da ima midi (vsti kontrola na nastupima)
Cesto cu trebati otici do gitariste da usnimim gitaru (ili bas) pa bih htio da to bude st kvalitetnije i jos da mogu na nastupima svirati preko laptopa neki vst sint... Kod kuce imam emu 1820m a ovo bi bila mobilna varijanta.

Trazeci malo po forumu vidim da se spominje Tascam US-122L (ili US-144),
EDIROL UA-25, ili neki M-AUDIO...

Ima dosta komentara na stranim forumima za probleme sa tascam-om zbog stabilnosti i drajvera, ali vecinom se radi o ljudima koji imaju vistu ili (po onome sto mi se cini iz njihovih postova) o tome da ne znaju nista sami podesiti na racunaru... Pa me zanima sad ima li nekih iskustava ili mozda nekih drugih prijedloga?

ne kontam kakve ulaze i izlaze ima ECHO INDIGO IOX? Kakva je to karta i da li bi mogao snimiti gitaru ? (nema veze ako nema midi)

Last edited by BODAL; 18-02-2009 at 12:43 PM.
BODAL is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules