|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=hM5UJvnbbuY
kolko falsheva, jbt.. alicia keys tako falshira? ne verujem.. josh su sve to ostavili.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
moderator
|
![]()
meni je refren sranje ,i melodija i pevanje,ne svidja mi se pesma,ali njeni solo delovi su pristojni i ne vidim tu nista za toliki shok... pevaju zajedno pa ne mogu da razaznam tacno ko falsira on il ona...
a zasto su ostavili...pa ne znam,ali alicia ne koristi melodyne,thats for sure ...mozda se nije imalo vremena...
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ovo je do jaja!!!
Bez zezanja. Ovo je mogao da spoji samo neko ko jako dobro zna sta radi. Prljavstina iz podruma i glamur. Jedna od boljih tema za JB. Verovatno je to i jedino sto vredi u celom filmu radjenom u propagandne svrhe Coca Cole Zero. BTW, nije ovo prvi put da se ima "organski" pristup u JB soundtrackovima. Ko ne veruje, neka poslusa Sheryl Crow u "Tommorow never die", pa da cuje sta su falsevi. Ali i tamo i ovde to jako dobro radi.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam ovo skinuo cim sam cuo na radiju i preslusao sam je 800 puta. Svaka im cast sto su se setili da spoje totalno dva razlicita sveta. Doduse Whiteov uticaj se mnogo jace vidi ali meni je ovo jako jako dobro i originalno. Pogotovo produkcija koja je totalno iscasena
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
totalno organski sound! sve je sirovo - i tako treba da bude!!! odlicno...
Jok! promaklo im nesto da nisu culi...nemojte da ste smesni!! sve to TREBA tako da zvuci.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Mozda je to ona buducnost muzike o kojoj smo pricali, zvuci kao da je fals, a nije?!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
@ DaBear
Potpuno se slažem s' tobom : +1. Ne pratim ; prvi put ovo čujem. Ali, već samo na to jedno slušanje, a obzirom na HM-ov početni napis, pokušao sam zamisliti kako bi to 'čistunci' izveli. Ne ide. Ovo je super! Ali isto tako, koliko se sjećam, bilo je ovog štosa i prije - nije nikakva novina. Sad ćem ja to sebi da snimim u archive. Krivo mi je što ne razumijem tekst ![]() ![]() ![]() Dopuna : Pa da. I muzička pratnja je u istom fazonu. Poslušajte dobre sve instrumente, pa i puhače posebno, a i gitare ; pa klavir na početku 'ko fol ispao, a oni ne kuže pa pustili'. Sve na prvu zvuči očajno. Ali ![]() Last edited by alfom; 15-12-2008 at 06:25 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Meni je ova pesma super,ali mi je bolji bio Cornell.Mislim njegova pesma je bila komercijalnija nego ova,ali opet on je meni licno veca faca.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
moderator
|
![]()
kakve veze falsiranje ima sa tim da se dobije prljav i ubedljiv zvuk?
to mi nikad nije jasno kad neki ljudi kazu. :S meni ovo iskreno izgleda kao i svaki alicijin izgovor za brzoplet amaterizam u poslednje vreme (poslednji album njen) 'a ja to tako htela,da zvuci kao 60te,70te'.....a ono,posle nje pustis neki old school is 60tih i 70tih a nigde tako trapavog pevanja i trapave produkcije,sve kida,sve na mestu,osetis sranje...i to jos u onim uslovima..ma daj...meni ovo ne lici na prljav old school (a verujem nikome ko dugo slusa i prati srodne zanrove) ,vec je skroz wannabe...kao i vecina pokusaja da se u danasnjim uslovima radi old school..nema tu duse...sve je tako namazano i prozirno...to je bar moje misljenje...dont shoot
![]() |
#10 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Bez namere da ulazim u rasprave, ali ti vec u drugom komentaru danas promice sustina. Za par godina ces i ti drugacije dozivljavati sve ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shta sa tercom ili kvintom????? | LAMPASH | Gitarska Produkcija | 6 | 08-09-2006 11:53 AM |