|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
jednu temu sam malopre otvorio i pronasao jedan od odgovora.a evo i druge:
dakle,ima li neko na ovom forumu ko je koristio raptor hdd(ove)?zanima me komparacija sa "obicnim"koji rade na 7200rpm. i,uopste,da li je 10.000 rpm najbrze od hdd-ova koji se trenutno mogu naci na nasem trzistu(svojevremeno sam u nekom magazinu procitao da postoje hdd-ovi koji rade i na 14.000 obrtaja,ali ih kod nas nigde nisam nasao u ponudi).ovih od 10.000 rpm jos i ima. i da li je neko pravio komparaciju tipa : 1 raptor(kao sistemski disk) vs 2 sata diska u raid-modu? dakle?Boggy?anybody? pozdrav Last edited by milanCHE; 21-12-2007 at 11:43 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
dobio sam odgovor.....
upravo videh da i kod nas ima ono sto me zanimalo ![]() http://www.itsvet.com/proizvod/hewle...omp_hdd/15/726 sad mi je jasno sto je "malo" slabije isla prodaja istih. ostajem ja pri "obocnim" SATA h.diskovima jos koje vreme pola kila keshovine za 146 GB? ![]() .... |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako "ispeglati" (normalizovati) nivo zvuka u razlicitim wav-ovima pre snimanja na CD | jox | Tutorijali | 2 | 11-08-2009 10:52 PM |
Opet ja :D | Arthur | Promocija radova | 9 | 13-11-2007 02:28 AM |
Opet ja! | X-Dreamer | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 1 | 16-07-2005 08:49 AM |