|
|||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
Ljudi.. u panici sam. Rok je sutra.... racunala sam na neki svoj stariji materijal koji sadrzi samplove vokala (diva) koji su prilicno izrazeni i bitni, ali u MONU SE UOPCE NE CUJU (a mora biti mono-kompatibilno za TV)!! Bez efekata su i bez icega.. sami po sebi jednostavno nestanu u monu, odu u nekakvu daleku supljinu!!
Mnogi samplovi su radjeni danas za sirok dvd zvuk, posebno recimo storm drums, ali to uspjevam srediti sa S-1 imagerom tako da suzim. Ovo se ne da srediti nicim. Bar nicim za sto ja znam.Mooolim vas, ako ima neki princip ili "alat" da se tako sto sredi!! Ne mogu zvati opernu pjevacicu upravo sad.... Hvala na pomoci! Anita |
|
|
|
|
|
#2 |
|
VIP Member
|
Uspjela sam!
Sa WAVES- S1/MS Matrix |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Imam isti problem sa synthom,odlično zvuči u stereo slici,a u mono rupa.Probal sam ga eksportirat ko stereo split i pribli?it mu pan bli?e centru,al čim je bli?e tim grozomornije zvuči.
Bum videl kaj se mo?e sa tim pluginom napravit... |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Mason
|
Quote:
Kad imam blagi fazni raspad (ali blagi!) , jednostavno ukljucim onaj Phase Compensation taster na CW Mixeru, pa snimim mix u wave lab-u, ali, to izbegavam, posto je bolje problem resiti na izvoru... I jedno pitanjce! Jel' probao neko NuGen Audio Stereoplacer??? Sta on radi? Verovatno slichno kao S-1 imager?
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 27-11-2006 at 12:04 AM. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
|
Quote:
![]() Nista neznas!!! |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Vibrator
|
po 25. put - dfx monomaker
http://destroyfx.smartelectronix.com/extras |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Dosta sam se zezao sa ovim i jedino ( od profi sprava ) mi pada na pamet niki gadget koji je napravio nas covek ( uvek mu ime zaboravim ) koji vrsi neke fazne ili ko zna koje promene i stvarno rpavi mono od sterea bez gubitka stereo informacija . S' obzirom da radim dosta mono a poslednje vreme , aklo neko zna o kome / cemu se radi tacno i koja je cena , mislim da bih ponovo poslusao taj uredjaj .Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
Milan Kovinić!
|