![]() |
Kako srediti mono-nekompatibilan sample?!!!!!!
Ljudi.. u panici sam. Rok je sutra.... racunala sam na neki svoj stariji materijal koji sadrzi samplove vokala (diva) koji su prilicno izrazeni i bitni, ali u MONU SE UOPCE NE CUJU (a mora biti mono-kompatibilno za TV)!! Bez efekata su i bez icega.. sami po sebi jednostavno nestanu u monu, odu u nekakvu daleku supljinu!!
Mnogi samplovi su radjeni danas za sirok dvd zvuk, posebno recimo storm drums, ali to uspjevam srediti sa S-1 imagerom tako da suzim. Ovo se ne da srediti nicim. :( Bar nicim za sto ja znam. Mooolim vas, ako ima neki princip ili "alat" da se tako sto sredi!! Ne mogu zvati opernu pjevacicu upravo sad.... :rolleyes: Hvala na pomoci! Anita |
Re: Kako srediti mono-nekompatibilan sample?!!!!!!
Uspjela sam!
Sa WAVES- S1/MS Matrix |
Imam isti problem sa synthom,odlično zvuči u stereo slici,a u mono rupa.Probal sam ga eksportirat ko stereo split i pribli?it mu pan bli?e centru,al čim je bli?e tim grozomornije zvuči.:(
Bum videl kaj se mo?e sa tim pluginom napravit... |
ovo sto je anita rekla, to je manje-vise najlaksi nacin. otvori se S1 Imager i suzi stereo slika...
|
Quote:
Kad imam blagi fazni raspad (ali blagi!) , jednostavno ukljucim onaj Phase Compensation taster na CW Mixeru, pa snimim mix u wave lab-u, ali, to izbegavam, posto je bolje problem resiti na izvoru... I jedno pitanjce! Jel' probao neko NuGen Audio Stereoplacer??? Sta on radi? Verovatno slichno kao S-1 imager? |
Quote:
Nista neznas!!! :banghead: |
po 25. put - dfx monomaker
http://destroyfx.smartelectronix.com/extras |
Quote:
Dosta sam se zezao sa ovim i jedino ( od profi sprava ) mi pada na pamet niki gadget koji je napravio nas covek ( uvek mu ime zaboravim :confused: ) koji vrsi neke fazne ili ko zna koje promene i stvarno rpavi mono od sterea bez gubitka stereo informacija . S' obzirom da radim dosta mono a poslednje vreme , aklo neko zna o kome / cemu se radi tacno i koja je cena , mislim da bih ponovo poslusao taj uredjaj . Pozdrav |
Milan Kovinić!
|
Quote:
Imas li ideju o ceni ili kako doci do te informacije ? Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 02:27 PM. |