|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
slike pokazuju sobu retardirano smisljene kuce u kojoj zivim!
![]() citao sam clanke vezane za kucna resenja akustike, ali moj slucaj ne mogu da skontam, tako da ljudi (boggy ![]() Jedini ne-prekidan zid je taj gde sam licem okrenut kada sedim za stolom, ali tada su mi vrata iza ledja. Ako postavim sto okrenut prema prozoru ali pomerim sto udesno da bih ga centrirao, iza ledja dobijam deo zid/deo drveni plakar.... sto ne znam koliko valja.... takodje onda ni ne sedim pred zidom niti pred prozorom, nekako na pola... imate li predlog za setup? p.s. sve je izrazeno u CM, i visina sobe je 250cm Last edited by filip; 02-10-2006 at 09:39 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
koliko smeta ako su vrata ispred tebe?
Koliko smeta prozor akustici u sobi, i koliko je bitno da smislim resenje da po potrebi pokrijem (izolujem) prozor? pozdrav, filip |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Ostaviti cist zid iza sebe ti daje potencijalnu mogucnost da ga nekako kasnije sredis, ako su na njemu vrata, ona se stvari komplikuju Quote:
Prozor ti je koristan najvise zato sto tesko mozes da zivis i radis bez barem malo dnevonog svetla... i zato se cesto i pravi kompromis pozdrav bogi
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
:: FL Studio 8 :: | lesha | Audio Software | 1 | 27-03-2008 10:46 AM |
FL Studio | balthazaar | Audio Software | 21 | 18-06-2006 03:37 PM |
FL Studio 4 | milosjeftic | Audio Software | 4 | 08-04-2005 09:34 AM |
BPM Studio | Arthur | Audio Software | 6 | 14-10-2004 10:48 AM |