|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
pozdrav...dabear imam jedno pitanje za tebe.da li u studiju koristis pored hardverskih sprava i softverske fx i synts.
|
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
da, i mene zanima jer sam skoro imao prilike da slusam mistake mistake i mnogo mi se svideo saw zvuk koji su koristili, tako da sam na kraju saznao da imaju mc-505
ivan (mm) mi je rekao da vsti-ma mogu da se naprave mnogo bolje farbe ![]() takodje mi je rekao da ponekad koriste 3OSC iz frutija.. pitanje koje me konkretno zanima je da li vredi ulagati u hardver? |
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
hvala
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja slusam taj mistake ..... preko TVa i meni je ono kriminalno lose ...... ![]() Kapiram da bi im posluzio neki producent koji zna sta radi ...... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Vec sam se jednom oglasio na slicnu temu....Hardver vs Soft...sve je stvar pristupa, znanja i krajnjih potreba, i na kraju krajeva finansijskih mogucnosti
![]()
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
Daj bre ljudi malo posvetite paznje terminima koje koristimo.Zamasceno namasceno odmasceno kao da pravimo burek, ima mnogo lepsih reci za odredjene pojmove od masnoce.Dolaze klinci citaju i sta da pomisle ,kao da su na yu midi forumu.
![]() Tako je covek banuo pre nekoliko godina u studio 5, doveo sa sobom nekoliko polaznika neke skole za audioedukaciju, uveo ih u reziju stao ispred mixera i izlozio im sledese! "Ovo je mixeta tu se uglavnom izmixava i budzi zvuk". Nemojte da i mi ostavljamo takav utisak. ![]() Last edited by LACKY; 26-07-2006 at 11:43 PM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|