![]() |
Re: Mislim da nas ovo sve zanima...
pozdrav...dabear imam jedno pitanje za tebe.da li u studiju koristis pored hardverskih sprava i softverske fx i synts.
|
Re: softverski fx & synths
da, i mene zanima jer sam skoro imao prilike da slusam mistake mistake i mnogo mi se svideo saw zvuk koji su koristili, tako da sam na kraju saznao da imaju mc-505
ivan (mm) mi je rekao da vsti-ma mogu da se naprave mnogo bolje farbe :confused: takodje mi je rekao da ponekad koriste 3OSC iz frutija.. pitanje koje me konkretno zanima je da li vredi ulagati u hardver? |
Quote:
|
hvala :)
|
Quote:
Ja slusam taj mistake ..... preko TVa i meni je ono kriminalno lose ...... :( Kapiram da bi im posluzio neki producent koji zna sta radi ...... Pozdrav |
Vec sam se jednom oglasio na slicnu temu....Hardver vs Soft...sve je stvar pristupa, znanja i krajnjih potreba, i na kraju krajeva finansijskih mogucnosti :). Nekada je brze sve zavrsiti u compu, a nekada kada ti zatreba mas'an i jak zvuk hardver je jedino resenje. Jer mnogi na ovom forumu koje zanima ova tema nemaju novca ni za profi sint a kamoli za neki ozbiljniji outboard za zamascivanje soft sintova.Verujem da gosn Vrac ima slican stav buduci da ima sav alat koji zahteva profesija?
|
Quote:
|
Daj bre ljudi malo posvetite paznje terminima koje koristimo.Zamasceno namasceno odmasceno kao da pravimo burek, ima mnogo lepsih reci za odredjene pojmove od masnoce.Dolaze klinci citaju i sta da pomisle ,kao da su na yu midi forumu.:)
Tako je covek banuo pre nekoliko godina u studio 5, doveo sa sobom nekoliko polaznika neke skole za audioedukaciju, uveo ih u reziju stao ispred mixera i izlozio im sledese! "Ovo je mixeta tu se uglavnom izmixava i budzi zvuk". Nemojte da i mi ostavljamo takav utisak.:) |
Quote:
|
Slanina!
|
All times are GMT +1. The time now is 05:20 PM. |