| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  04-06-2006, 03:44 PM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Jun 2006 
				 |  Koji program preporučate? 

Pozdrav svima Prvi put se javljam na ovaj nadasve interesantan forum.   Imam M-audio 1010lt ali nemam iskustva sa snimanjem osim par pokušaja sa Nuendom i nekim starijim Cubaseom pa me zanima da li bi mi bilo korisno služiti se sa PT Mpowered koji bi kao trebali dobro raditi s ovom mojom karticom po pitanju stabilnosti i kompatibilnosti ili danas više manje sav taj software radi stabilno na svakoj konfiguraciji? Ah da, moj komp je AMD Venice 3000,Abit KN8 sli,1gb Supertalent cl2 400mhz,ATI x550.... I još za kraj, koji monitori su sada best buy? Zahvaljujem | 
|   |   | 
|  04-06-2006, 04:52 PM | #2 | 
| Vibrator Join Date: Aug 2004 Location: Novi Sad 
				 |  Re: Koji program preporučate? 

dobrodosao. sto se tice izbora programa za snimanje, svi ce ti uglavnom zavrsiti posao, tako da tu neke velike razlike ne bi trebalo biti. za monitore je bolje da postavis temu u "Instrumenti i studijska oprema" i da navedes budzet kojim raspolazes  poz | 
|   |   | 
|  04-06-2006, 04:53 PM | #3 | 
| Moderator Join Date: Nov 2004 

Dobrodosao na forum! O izboru sekvencera, kao "za" i "protiv" odredjenih je bilo mnogo topica, da bi se sad opet vracali na to, jer tako nesto nosi rizik da opet krecemo u raspravu "PTvsNuendVsLogic". To je pitanje afiniteta, a posto vidim da imas PC, nista od novog Logica. Stari je inferioran u odnosu na najnoviji PT i Nuendo, pa ti ostaje da razmisljas o ova dva. Procesljaj malo forum. Takodje to vazi i za izbor monitora, da opet ne bi vodili polemiku Alesis Vs Reveal, kada ima barem nekoliko istih, vec vodjenih sa ozbiljnim argumentima "za" i "protiv". Jos jednom dobrodosao.. 
				__________________  "Ne znam sta se desava, imam strah od pletenja..." http://www.sunflower-fest.com/ | 
|   |   | 
|  04-06-2006, 10:45 PM | #4 | 

Da imate pravo.Gledam baš starije threadove i shvaćam problematiku "najboljeg" softwarea.Mislio sam da se sa ovim M-powered kao dobije nešto posebno ako se radi s njihovim hardwareom.U svakom slučaju thnx na savjetima.   | 
|   |   | 
|  04-06-2006, 11:19 PM | #5 | |
| VIP Member Join Date: May 2006 Location: London UK 
				 |  Re: Koji program preporučate? Quote: 
 | |
|   |   | 
|  05-06-2006, 01:44 AM | #6 | 
| Stara Rumski Elita 2003. Join Date: Apr 2003 Location: Kotor 

ma....s obzirom da si početnik uzmi onaj koji ti se čini "najudobnijim"...svaki će da ti radi...
		 | 
|   |   | 
|  05-06-2006, 09:50 AM | #7 | 
| Pro Member Join Date: Jan 2004 Location: Subotica 

To sa sekvencerima ti je danas pitanje koliko ces da koristis sve te dzidza midze tj. pitanje kompleksnosti samog sekvencera . Ako zelis nesto sto je orijentisano ka elektronskoj muzici a i lako za koriscenje -Ableton Live ili pak Ako zelis da radis orkestarske aranzmane -Logic Pro ili Motu DP Kao klasicni trakasi rade Mackie Tracktion ,Sawstudio... | 
|   |   | 
|  05-06-2006, 08:51 PM | #8 | |
| Senior Member Join Date: Aug 2004 Location: Olimp,Greece,EU 
 Nuendo. | |
|   |   | 
|  07-06-2006, 02:45 AM | #9 | |
| Pro Member Join Date: Nov 2004 

__________________ "Ni pro?li put nisam verovao u reinkarnaciju" www.triggerband.net www.facebook.com/bandtrigger | |
|   |   | 
|  07-06-2006, 11:57 PM | #10 | |
 He he, nažalost nitko od prijatelja nema blage o audio software-u pa tako ispada da "metallica je moj dobar drugar"  .....ako znaš onaj legendarni video clip he he Uglavnom, čini se da će se štemati po manualima za prvu ruku.   | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Koji delay preporučujete za synth? | redroom | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 13 | 12-07-2009 03:44 PM | 
| preporučite bluza | balthazaar | Razno | 17 | 01-05-2009 10:41 AM | 
| Rado bih ovo preporučio : | alfom | Audio Software | 0 | 28-01-2009 12:18 PM | 
| Konverzija semplova - koji program? | acapupovac | Audio Software | 10 | 03-09-2007 10:48 PM | 
| koji program za live svirku | bellay | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 14 | 27-10-2006 11:39 AM |