|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
MAO
|
![]()
Novi album je usao u fazu mixa, a od producenta sam cuo da je matrice radio "neki decko iz Hrvatske"... pretpostavljam da je Shot? ja sam cuo samo jednu pesmu koja je zivo svirana, a svi kazu da su matrice oodlicne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
A ko producira .....
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MAO
|
![]()
Dragoljub Markovic Bleq. Ex-klavijaturista BlockOuta. kapiram da on producira, posto je on snimao, a niko se drugi ne mota po studiu... a i juce je poceo da mixa.. eventualno ce se nafta (marko milivojevic, ex-ekv) pridruziti posto njih dvojica zajedno pazare opremu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne, ja nista nisam producirao na njegovom novom albumu...
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
jel se prica o reperu marchelu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdravi Bleka kad ga budes video .... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MAO
|
![]()
preko njega sam uopce i usao u studijske price... lud 300posto...
pozdravicu ga od misterioznog prijatelja sa foruma, Maxa... ![]() da, Marcello reper, i ovo me sad bas buni, shto shot ne zna nista o tome |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Marchello mi je prijatelj, onaj tip prijatelja koji mi je drag ali se zbog udaljenosti i obaveza ne cujemo cesto. Znam da radi novi album, ali nije me zvao da radim na njemu. Remi (glavna vokalica iz mog benda) mu gostuje na jednoj stvari i to je to. Taman je danas Marchello dosao u zagreb da snime tu kombinaciju.
Nije nista cudno sto ja ne znam nista o tome jer on sam bira producente s kojima ce raditi i nije duzan ostalima objasnjavati sto radi! Posao ko posao!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|