Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Marcello (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12528)

Arthur 29-09-2005 07:35 PM

Marcello

Novi album je usao u fazu mixa, a od producenta sam cuo da je matrice radio "neki decko iz Hrvatske"... pretpostavljam da je Shot? ja sam cuo samo jednu pesmu koja je zivo svirana, a svi kazu da su matrice oodlicne...

Max 29-09-2005 07:44 PM

Re: Marcello

A ko producira .....

Pozdrav

Arthur 29-09-2005 08:23 PM

Dragoljub Markovic Bleq. Ex-klavijaturista BlockOuta. kapiram da on producira, posto je on snimao, a niko se drugi ne mota po studiu... a i juce je poceo da mixa.. eventualno ce se nafta (marko milivojevic, ex-ekv) pridruziti posto njih dvojica zajedno pazare opremu...

Shot 29-09-2005 09:17 PM

Ne, ja nista nisam producirao na njegovom novom albumu...

bezsmisla 30-09-2005 01:58 AM

jel se prica o reperu marchelu?

Max 30-09-2005 02:04 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur
Dragoljub Markovic Bleq. Ex-klavijaturista BlockOuta. kapiram da on producira, posto je on snimao, a niko se drugi ne mota po studiu... a i juce je poceo da mixa.. eventualno ce se nafta (marko milivojevic, ex-ekv) pridruziti posto njih dvojica zajedno pazare opremu...

Eeeee .... on je bas super lik .... radio sam pad dana sa njim .....cak i lepo peva ...... a Narko ..... ehem .... Marko ..... on je vec stara kajla .....

Pozdravi Bleka kad ga budes video ....

Pozdrav

Arthur 30-09-2005 06:43 PM

preko njega sam uopce i usao u studijske price... lud 300posto...
pozdravicu ga od misterioznog prijatelja sa foruma, Maxa... :da:
da, Marcello reper, i ovo me sad bas buni, shto shot ne zna nista o tome

Shot 02-10-2005 12:10 AM

Marchello mi je prijatelj, onaj tip prijatelja koji mi je drag ali se zbog udaljenosti i obaveza ne cujemo cesto. Znam da radi novi album, ali nije me zvao da radim na njemu. Remi (glavna vokalica iz mog benda) mu gostuje na jednoj stvari i to je to. Taman je danas Marchello dosao u zagreb da snime tu kombinaciju.
Nije nista cudno sto ja ne znam nista o tome jer on sam bira producente s kojima ce raditi i nije duzan ostalima objasnjavati sto radi! Posao ko posao!

SumAnuT 04-10-2005 05:55 AM

Snimamo na faxu neki album sa Blek-om, band Love Noise. Znam da je donosio jednu Marcellovu pesmu na fax da cujemo, sad dal on radi produkciju, nisam pitao.

Ne samo da peva, nego svira i klavijature i gitaru i svasta nesto :)

Arthur 09-10-2005 05:11 AM

dada, sad vam je blek neki faktor tamo u tom studiju... ako, i treba.. samo cete jetru da izjedete od njegovog shvatanja vremena&obaveza... inace je frajer apsolutni sluhista, a svira i violinu cak! ;) Jel se na tom sessionu koristi Nikolin PODxt Pro? zajmishe ga neki momci za snimanje na VETS...

All times are GMT +1. The time now is 09:22 PM.