|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Pozdrav Vlado,
Posto si dobio dosta pitanja koja se ticu produkcije i opreme, ja cu malo prometiti temu. Recimo da su gornji uslovi ispunjeni, dakle da imamo dobru pesmu, koja je uz kakvu-takvu opremu ipak pristojno isproducirana. Koji je sledeci korak? Sta sa takvom pesmom? Naravno da ona nema buducnost ako je autor slusa u cetiri zida, znaci kako da pesma dodje do slusaoca? Da zivimo u normalnoj zemlji, moje pitanje ne bi imalo smisla. Ali ovde, izgleda da nema smisla pesmu poslati na neki od festivala jer su oni lazirani, ne mozes je ponuditi nekom od izvodjaca jer oni zaboga traze poznate autore, a ne dobre pesme itd. I tako pesma ostaje gde je i napravljena, a vreme ide... Imas li neki savet po ovom pitanju?
#2 |
Member
|
![]()
Vrijeme je definitivno lose za bilo sta tog tipa. Treba brate gurati pa ko zeli negdje da stigne-stici ce. Moje misljenje.
A to za lampasa u rack, ne bih to radio. Ko te cijeni i hoce da radi sa tobom-radice. Ko nece-ne treba ga lagati sa lampasima u racku koji nicemu ne sluze. Ponosno nastupiti sa tim sto imas, to je fazon. ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
UAD-1 : ?ta posle 14 dana ? | MrHeavy | DSP forum | 5 | 20-02-2009 11:31 AM |
?ta posle M'Audio 1010LT ? | Mildra | Computer Hardware | 6 | 24-01-2007 08:23 PM |
URS - par meseci posle | OFF | Audio Software | 34 | 09-08-2005 12:20 AM |