|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#81 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Member
|
![]()
Opusteno master
![]() Decko ima svoju glavu pa nek misli, ja ga podrzavam samo zato sto je svoj, ali se ne slazem u vecini recenog...
![]() |
#84 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Pro Member
|
![]()
Nije ti losha ta koshulja, ajd da ne gresimo dushu... Al ostale kolege su katastrofa, mozda i prodjes
Edit: jaooo pa sto bre taj Van Gogh breee. Pa ta pesma je grozna, text jeftino pretenciozan a Djuleta treba banovati sa scene i primorati ga da se javno izvine naciji za godine trovanja mozgova omladinaca i besramno srozavanje tog nekog pop-rocka na jako, jako niske grane Last edited by silicon science; 19-08-2008 at 11:23 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Pa kao sto je receno u prethodnim postovima, oni nam zadaju pesme... Ne biramo ih mi. I to nam daju nesto sto inace ne pevamo, da vide kako se snalazimo. I... Stilisti uticu na to kako cemo obuceni da budemo... Naravno u okviru svog stila oblacenja. Predlozis par opcija i oni odaberu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() 1. Kreatori koji ne kreiraju (taj mi je omiljeni) ![]() ![]() 2. Pederi sa zaposlenjem ![]() Eto, pa i da se nasalimo malo posle svih ovih rasprava ![]() Btw. a taj njihov "stajling" mislim da vise ni u Rumuniji ne prolazi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Vukasine-Sad bez sale bolji si od vecine tamo,ali ja i dalje mislim da je sve to promaseno ali totalno.....pregledaj linkove pa ce ti sve biti jasno....nemoj da mislis da imam nesto protiv tebe,ti si na pocetku karijere i ne smes da imas drcan stav odmah ces naici na otpor,sto je i normalno.....ne smes da pametujes puno i tamo ce te ziri mustrati i sta ces reci"znate ja sam kurcevit momak"neces veruj mi....budi pametan jer zbog jednog pogresnog komentara mozes biti negativno obelezen...i to ti je kraj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|