Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-08-2008, 09:44 PM   #81
master29
Banned

Default Re: Operaciju Trijumf

Quote:
Originally Posted by Wookee View Post
Hhahahaha... Pravio sam razliku izmedju sebe i ostalog estradnog sljama, a ne izmedju mene i tebe... Nemoj da se kacimo, veruj mi... Nema potrebe. To sta si ti radio mene ne interesuje, jer ja tvoj kvalitet nisam doveo u pitanje. Vidim ja da ti sve shvatas licno. Iskolovan sam koliko mi je potrebno. Ako sumnjas u moj kvalitet, evo obecavam ti da te nikada u zivotu necu zamoliti za pomoc... A koliko znam... I tvoji matorci su u muzickom biznisu. Zar ne? Mora da je tesko bilo kao muzicaru da odrastas u takvom okruzenju.
I moja Baka je bila u muzickom biznisu,pevala je sa Beckom filharmonijom i u Milanskoj skali,steta sto je mlada preminula.U pravu si i roditelji su mi muzicki obrazovani....jedino sam ja otpadnik,hahahahaha.........imam samo nizu zivotnu zavfrsenu od svih ovozemaljskih skola,jbg
master29 is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 10:45 PM   #82
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Pa mozda nemamo para za bolje...
Nije to stvar novaca vec ukusa
silicon science is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 10:56 PM   #83
Ilija Ilic
Member

Ilija Ilic's Avatar

Opusteno master
Decko ima svoju glavu pa nek misli, ja ga podrzavam samo zato sto je svoj, ali se ne slazem u vecini recenog...
Ilija Ilic is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 11:03 PM   #84
Wookee
Junior Member

Quote:
Originally Posted by silicon science View Post
Nije to stvar novaca vec ukusa
Na tome se da raditi... Ne mislim da mom oblacenju nesto fali, ali uvek moze bolje.
Wookee is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 11:04 PM   #85
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Na tome se da raditi... Ne mislim da mom oblacenju nesto fali, ali uvek moze bolje.
E sad ne znam koji si, daj link di si ti pa da vidim.
Old 19-08-2008, 11:11 PM   #86
Wookee
Junior Member

http://www.new.facebook.com/video/vi...7964&ref=share
http://www.new.facebook.com/video/vi...2964&ref=share
http://www.new.facebook.com/video/vi...2964&ref=share
Old 19-08-2008, 11:19 PM   #87
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Nije ti losha ta koshulja, ajd da ne gresimo dushu... Al ostale kolege su katastrofa, mozda i prodjes
Edit: jaooo pa sto bre taj Van Gogh breee. Pa ta pesma je grozna, text jeftino pretenciozan a Djuleta treba banovati sa scene i primorati ga da se javno izvine naciji za godine trovanja mozgova omladinaca i besramno srozavanje tog nekog pop-rocka na jako, jako niske grane

Last edited by silicon science; 19-08-2008 at 11:23 PM.
Old 19-08-2008, 11:30 PM   #88
Wookee
Junior Member

Quote:
Nije ti losha ta koshulja, ajd da ne gresimo dushu... Al ostale kolege su katastrofa, mozda i prodjes
Edit: jaooo pa sto bre taj Van Gogh breee. Pa ta pesma je grozna, text jeftino pretenciozan a Djuleta treba banovati sa scene i primorati ga da se javno izvine naciji za godine trovanja mozgova omladinaca i besramno srozavanje tog nekog pop-rocka na jako, jako niske grane

Pa kao sto je receno u prethodnim postovima, oni nam zadaju pesme... Ne biramo ih mi. I to nam daju nesto sto inace ne pevamo, da vide kako se snalazimo. I... Stilisti uticu na to kako cemo obuceni da budemo... Naravno u okviru svog stila oblacenja. Predlozis par opcija i oni odaberu.
Old 19-08-2008, 11:35 PM   #89
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Quote:
Pa kao sto je receno u prethodnim postovima, oni nam zadaju pesme... Ne biramo ih mi. I to nam daju nesto sto inace ne pevamo, da vide kako se snalazimo. I... Stilisti uticu na to kako cemo obuceni da budemo... Naravno u okviru svog stila oblacenja. Predlozis par opcija i oni odaberu.
Uf, nije tebi lako onda, al provalio sam to sto skidate Djuletov izgovor Ne znam, cela ta pricha mi je prilichno socijalna i smesna, a taj Emoushn mi se gadi u naj manju ruku. A kad si spomenuo stiliste, znas li ko su oni??? ima dva odgovora:
1. Kreatori koji ne kreiraju (taj mi je omiljeni)
2. Pederi sa zaposlenjem
Eto, pa i da se nasalimo malo posle svih ovih rasprava
Btw. a taj njihov "stajling" mislim da vise ni u Rumuniji ne prolazi
Old 19-08-2008, 11:40 PM   #90
master29
Banned

Quote:
Nije ti losha ta koshulja, ajd da ne gresimo dushu... Al ostale kolege su katastrofa
Sto si takav,decko peva a ti pominjes kosulju...umesto da mu kazes da je vrhunski interpretator ti pominjes kosulju.......

Vukasine-Sad bez sale bolji si od vecine tamo,ali ja i dalje mislim da je sve to promaseno ali totalno.....pregledaj linkove pa ce ti sve biti jasno....nemoj da mislis da imam nesto protiv tebe,ti si na pocetku karijere i ne smes da imas drcan stav odmah ces naici na otpor,sto je i normalno.....ne smes da pametujes puno i tamo ce te ziri mustrati i sta ces reci"znate ja sam kurcevit momak"neces veruj mi....budi pametan jer zbog jednog pogresnog komentara mozes biti negativno obelezen...i to ti je kraj.
master29 is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules