|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Super Moderator
|
![]()
@Dushan
Odlicno!
![]() |
#62 | |||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Ja sam imao jo? jedan snimak, ali je on bio od dole, iz pravca miksete. By the way onoga tonca treba javno streljati za primer. Hi hat je glasniji od vokala, ne znam da li je tako bilo na svim bendovima? Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Moderator
|
![]()
Opet si u pravu. 57 u zavisnosti kako je postavis ili sa nkom opremom moze da dovede do toga da dobijes "kartonsku" gitaru i zato je jako bitno sve isprobati od kutija, preko glava do mikrofona da bi se nasao zvuk, ali ja sam uglavno vise zadovoljan sa 57 nego nezadovoljan. Muzika je experiment i nema pravog recepta. Tebi svaka cast, vidi se da znas znanje (sumnjam cak i vise negoli pokazujes
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Moderator
|
![]()
Steta sto smo papanska zemlja,pa sve ode u kurac vrlo brzo.Ti klinci sigurno imaju dobar vajb i zeljni su svega,i da smo normalni,mogao si probati sve varijante gitara,ampova...Pre naki dan su mi isto neki klinci donjeli svoj snimak gitara,ja sam se srusio,a koristili su dva Rocktrona:Voodoo-a i Prophecy+amp(mislim da je u pitanju clasicno pojacalo snage 50/50)+zvucnici Vintage 30x4.Klinjo svira da umres.Ima desnu ruku kao Dimbeag+Zack.Tonac im je stavio 414 na kutiju,stvarno zvuci odlicno,pa sad hoce da poduplaju to sa nekom meksom gitarom i nekim dinamickim majkom,mislim da ce biti odlicno.I dobro Dusan kaze,bas je fundament!!!!
![]() |
#65 |
Pro Member
|
![]()
![]() |
#66 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima!
Da li neko zna da mi teoretski objasni pojavu "ulazenja u fazu" prilikom koriscenja vise mikrofona, kako to zvuchi i sl. Takodje, da li je praksa koriscenje vise razlicitih pojacala odjednom i kako se ozvucavaju? Hvala unapred.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gitarski pedalboard | zadresar | Gitarska Produkcija | 11 | 20-03-2009 11:18 PM |
gitarski rekording vol. 2 | duck | Gitarska Produkcija | 25 | 07-02-2005 12:39 AM |
-= Gitarski setup =- | ProkDu | Gitarska Produkcija | 5 | 05-12-2004 04:10 AM |