Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-10-2009, 04:23 PM   #61
STUDIOTON
Ivan Lekic

STUDIOTON's Avatar

Default Re: Pozdravlja vas Steinberg!!!!

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
sada je jedino pitanje koje ostaje sta ce nama sve to.
+10
Old 19-10-2009, 04:33 PM   #62
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Nemojte bas naivno da gledate na tu stvar , kao treba da se s prevede, sta ako angazuju nekog advokata kojii zna srpski, ne bi mu bilo tesko da mnoge zavije u crno, by the way u svojoj profesionalnoj praksi sam branio ljude za krivicno delo piraterije i to za puno benignije stvari nego o cemu je ovaj thread. Zapadanjaci uopste nisu ni budale a ni naivni, pa bi predlozio modertoru da izbrise ovaj thread, to bi bilo najpametnije!!!!!!
Braca is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 04:44 PM   #63
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by Braca View Post
... pa bih predlozio modertoru da izbrise ovaj thread, to bi bilo najpametnije!!!!!!
?ta godine čine od ljudi... auuu...
Da te podsetim, TI SI MODERATOR!
Old 19-10-2009, 04:49 PM   #64
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Nemojte bas naivno da gledate na tu stvar , kao treba da se s prevede, sta ako angazuju nekog advokata kojii zna srpski, ne bi mu bilo tesko da mnoge zavije u crno, by the way u svojoj profesionalnoj praksi sam branio ljude za krivicno delo piraterije i to za puno benignije stvari nego o cemu je ovaj thread. Zapadanjaci uopste nisu ni budale a ni naivni, pa bi predlozio modertoru da izbrise ovaj thread, to bi bilo najpametnije!!!!!!
Bez obzira na to ?to će ovo ?to si napisao nekome zvučati kao napad paranoje, ja mislim da si potpuno u pravu. Koliko shvatam, sam forum je bezbedan po?to nema linkova, ali oni koji su se transparentno pohvalili kako im sve radi ba? i nisu bezbedni.

Pozdrav,

Vasa

P.S. Ček' bre, pa i ti si moderator, ?to ne obri?e??
Old 19-10-2009, 05:21 PM   #65
Braca
Senior Member

Braca's Avatar

Nisam zaboravio, moderator sam za pravna pitanja, Lesha i Kejkz su pozvani da to urade, ako se ne varam!!!!
Braca is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 05:35 PM   #66
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Nisam zaboravio, moderator sam za pravna pitanja, Lesha i Kejkz su pozvani da to urade, ako se ne varam!!!!
Ovaj... a zar nije ovo "pravno pitanje"? Dodu?e u pogre?noj sekciji, ali kakve to veze ima?

Pozdrav,

Vasa
Old 19-10-2009, 07:11 PM   #67
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

ljudi...pa mislim da to ne ide tako daleko...hm, a možda i ide!? Danas je sve moguće...samo mi je malo previše da neko motri hoće li se ko na jednom od ko zna koliko foruma pohvaliti da ima narodnu verziju nekog softa!? Mislim da oni jure distributere tih stvari...tj. sajtove i forume na kojima se njihov softver ekšuali stavlja u nelegalni promet...mislim stvarno bi bilo previše da neko sad prati oće li jedan balti reći da je skinuo i instalirao pirat nekog softa...ako, naravno, nije postavio nikakve linkove i nikakve instrukcije kako do njega da se dođe...
balthazaar is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 07:22 PM   #68
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

ljudi moji da neko ima posla i zaradjuje fino slazem se da bi kupio orginal soft kad ima cim da ga plati.. a dok se zajebaje u sobi i experimentise nikom ne smeta.. tako verujem da bi svi kupili da imaju para i od ceg.. mi nismo u EU! i vidi primeti se da cela EU skida pa svi imaju ip.. i primetim svi su povatani.. na kraju krajeva jedan ce da plati za sve koji koriste vazduh tako to ide u svemu.. e sad sta vredi da uvate momka bez banke?? koji ce im.. tako.. slow!
branoy is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 07:34 PM   #69
Tribal_kg
Senior Member

Tribal_kg's Avatar

Niko tebi ne moze da zabrani da skidas piratska izdanja i da ih koristis na svom racunaru. Problem imaju oni koji vrse dalju distribuciju pirata kao i njihovo koriscenje za ostvarivanje profita. Obicno ljudi koji skidaju sa neta sve drze u jednom folderu koji jos i sheruju (ako je recimo DC++ u pitanju) pa provajderi upozoravaju zbog toga.

Problem bi bio kada bi oni dosli do tebe, a ti u firmi/studiju imas piratski softver na kojem radis i zaradjujes. Pa bila je i ona prica kada su ljudi iz Waves-a isli po studijima, fora predstavljaju se kao klijenti i onda vide na cemu radis, sta imas od njihovih alata i za cas te provale.
Tribal_kg is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2009, 07:34 PM   #70
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
ljudi...pa mislim da to ne ide tako daleko...hm, a mo?da i ide!? Danas je sve moguće...samo mi je malo previ?e da neko motri hoće li se ko na jednom od ko zna koliko foruma pohvaliti da ima narodnu verziju nekog softa!? Mislim da oni jure distributere tih stvari...tj. sajtove i forume na kojima se njihov softver ek?uali stavlja u nelegalni promet...mislim stvarno bi bilo previ?e da neko sad prati oće li jedan balti reći da je skinuo i instalirao pirat nekog softa...ako, naravno, nije postavio nikakve linkove i nikakve instrukcije kako do njega da se dođe...
Hehe Balti & Branoy, pa ne radi se ovde ustvari o čika Steinbergu, on verovatno nema nameru da plaća prevodioce. Ovde se pre radi o dokonim balkanskim ?pijunima koji vole da se ?lihtaju EU. Jerbo ovda?nje dr?ave imaju neke poverenike za pitanja intelektualne svojine, a ti poverenici s vremena na vreme moraju da doka?u da su ne?to radili...

Kao ?to panduri moraju da imaju neki učinak na kraju radnog dana, pa fataju likove u Jugićima i Golfovima MK2, jerbo im je to najlak?e i najbezbednije i najbezbolnije.

Tako mu to dođe.

Pozdrav,

Vasa

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules