|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 | ||
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() Oggy je inace voleo Sonju Marinkovic i uzasno je voleo istoriju muzike .. pozdravljam ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Moderator
|
![]()
Ja sam harmoniju, po p.s.-u ucio iz Sonjine knjige (u srednjoj skoli) uprkos mnogo boljoj Pericicevoj, a istoriju sam, bogami ucio iz Andreisa, solfedjo iz knjiga Dorine Radiceve i Bore Popovica i Zorke Vasiljevic, ne iz udzbenika za predskolski uzrast...
![]() Solfedjo kod zloglasne Ane Levai (na ispitu sam pevao vezbu iz intoniranja intervala unazad, arapski) 9 Istoriju (nacionalnu) sam slusao kod Danice Petrovic, dobio 8 uprkos tome sto sam na ispitu rekao da Srbi nemaju svoju autenticnu narodnu muziku (izuzev gusala), te istom izjavom negirao predmet Istoriju (opstu) sam slusao kod zloglasnog Dragoljuba Katunca (Dragobulj DrKatunac), dobio 9 Istorija 20. veka kod Hofmanke 10 Jes' da se muzikom bavim amaterski, ali tu i tamo ubodem ponesto ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-audio Profire2626 ili druge kartice | veliborv | Computer Hardware | 4 | 04-04-2009 10:40 AM |
Slu?alice Grado SR80 ili neke druge | Ghost Dog | Monitoring | 0 | 14-03-2009 09:02 AM |
Muzicki instrumeni | OFF | Predlozi i sugestije | 7 | 22-04-2005 10:30 PM |