|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
ne nerviraj se zbog budala, opusteno... ![]() cim je kejkz otiso sve je jasno
![]() |
![]() |
#52 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ljudi ce dolaziti i odlaziti, iz raznih razloga, kao sto sam i ja otisao, pa sam se vratio kad sam resio neke druge vaznije stvari. A sto se tice psionica, jedan je od najprijatnijih kolega sa foruma i verovatno postoji opravdan razlog sto je ovako reagovao, medjutim, Vasko, tvoj termin - budale, je dno dna...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
VIP Member
|
![]()
@ Psionic - ne znam sto si se toliko razestio / razljutio ??
Nisam primetio nista sto je bas u ovom thread-u bilo upuceno tebi... To sto nisi dobio egzaktan odgovor za "pitanje kika"...nije dovoljno za ovakav post..? ![]() Koliko su mene kojekakvi mrmoti prozivali / pljuvali / omalovazavali..itd..i sta sad je trebam da radim zbog toga? Da se nerviram mozda? Da se uzbudjujem? Ocu - al' za malo!! Nemam nista od toga.. Sto vec rece Mogli...ljudi dolaze - ljudi odlaze....nekad je interesantno na forumu (dobar gost - BTW vec dugo nema gostiju...??) , ili kad je neka dobra prepirka ...pa onda naidje period sa pitanjima "koji sound card za €50 ili imam sobu 2x1,5m hocu da napravim studio i to za €100, ako moze..." - e onda je bas dosadno,,, A vidis da te i Gearslutz nervira....ja NIKADA neslusam preporuke drugih ljudi. Sto je njima mega - meni mozda nije...sto je meni super - njima nije!! Tamo tek ima budala..koji postavljaju nenormalno glupa pitanja..tipa: "sta bi ste kupili za $1,000.000 ??" kreteni koji se dosadjuju i svrsavaju na spominjanje studijskih sprava...??? ![]() Ne kazu dzabe "u se i u svoje kljuse"....MNOGO ljudi bre ocekujete od raznoraznih foruma...nema garancije da ce IKO da nadje vremena i volje da nekome objasni nesto......ALI ima ovde ljudi koji imaju neverovatno strpljenje u objasnjavanj...Boggy na pr...pa Arthur...nesebicno se zaloze..UVEK ! Ja na primer, nemogu da smilsim da dajem odgovor nekome ko isti taj odgovor moze da nadje na netu za manje od 5 minuta!!!
![]() |
#54 |
Senior Member
|
![]()
Mlada gospodo, bez obzira koliko je ovaj thread i pun iskrenosti i stavova i ovakvih i onakvih, nemojte se ljutiti, ali treba ga brisnuti odavde. Antipropaganda. Verovatno stoji da bi mnogi od vas u nekoj real face to face komunikaciji bili i drugačiji i smireniji i staloženiji i promišljeniji. Ovaj "papir" neću reći da trpi sve (bar moderatori bi to trebali da obezbede), ali trpi dosta. U pravu ste i jedni i drugi i to je možda najveća istina ovde, nekad trpe jedni a nekad drugi, poradite da se to nazovimo ga "trpljenje" nekako smanji (da nestane neće) i gurajte dalje.
Iskreno mislim da je ovo dobar forum. Ja sam se nekoliko puta ovde "raspravljao" sa nekolicinom prisutnih (doduše oko "ozbiljnih" stvari koje meni nekako nekad baš zasmetaju pa reagujem, i oko kojih se ne razumemo baš najbolje) i koje je umelo da bude baš bezobrazno i neprimereno, ali preživi se i to.Da budem korektan bilo je i po mene ovde zaista i veoma lepih stvari. Treba naučiti da proberete ovde ono što vam vredi i koristi i da predjete preko podekad veoma neprijatnih stvari.Ovako se sve ovo svelo na neku podelu, koja preti da predje u veoma ružnu, skoro preslikaste nekadašnju vojsku gušteri i stare koske.Neki od vas to znaju a neki i ne, ali i taj gušterski staž traje jedno odredjeno vreme.Sama podela nije strašna ali tretman je ko se seti, katastrofa. Sve u svemu tolerancija malo ovde ponekad zataji, neka je i iz opravdanih razloga zatajila, ali to ipak nije mnogo lepa pojava. Ima ovde i krasnih ćlanova ima brate i neopevanih. Lepo bogi napisa, on se nagledao svega i svačega, dakle to postoji i nagledaće se mnogi koji se ovde zadrže, nužno zlo i nekako ide uz sve ovo jedino što objektivno negativne stvari treba svesti na minimum. Slažem se ja da je stručnjacima dosadno da ponavljaju odgovore na neka pitanja. Ovo baš ne volite kad radim ali setite se recimo doktora, pa taj ceo život ponavlja odgovore na ista pitanja, milion ljudi dodje sa istim onim, boli me glava, malo mi muka, šta mi je. Aspirin, kafetin, pilula ova ona.Ako bi doktor ćutao, ili rekao nekom, idi bre i pročitaj, ima na internetu, verovatno bi ga svi uvažavali i vikali, super doktor. Last edited by alek019; 02-06-2011 at 10:54 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Superoperater
|
![]()
Mene je sada sramota...
![]() Nekad coveku stvari krenu nizbrdo i pocne da mrzi sve i svakog. Sve sto vidi, cini mu se da je upereno protiv njega... Pogresno protumacim par postova i puknem.. Pokusao sam da se nekako izvadim, pa je ostao post sa dve tacke... Mislio sam da je najbolje da se sklonim na neko vreme... Problem je sto u tekstualnoj poruci, covek tesko izrazi emocije, pa neka shala brzo ispadne kao najgori napad ![]() Zao mi je zbog ovoga, najvise zbog toga sto ovde ima zaista ok ljudi, koji svakako nisu zasluzili moj izliv besa... BTW, mislio sam da cu momentalno otici na "odmor", od strane moderatora, ali... jos nije kasno da se to desi - right ? ![]() Ovo sam slicno i ja rekao u onom mom prvom postu...
Mutna slika i mutan ton - ljubitelje filma muči on.. Last edited by psionic; 02-06-2011 at 11:55 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Senior Member
|
![]()
@psionic
Mene je sada sramota... ![]() Zao mi je zbog ovoga, najvise zbog toga sto ovde ima zaista ok ljudi, koji svakako nisu zasluzili moj izliv besa... __________________________________________________ _ PSIONIC, nisi ti upotrebio teske reci, nema potrebe za izvinjenjima, samo si bio realan... Nazalost, zahvaljujuci jednom broju clanova foruma, diskusije povremeno odlaze u pravcu takmicenja.. "ko ima veci"... ![]() To je steta jer isti imaju i tehnicko i kreativno znanje koje je za svaki respekt. Steta je uvecana time sto se neiskusniji clanovi koji su postavili pitanja ili citaju postove uplase tolikog testosterona pa neke verovatno necemo skoro videti. Takodje, manir moze biti veoma neugodan i iskusnijim citaocima foruma. Da ne spominjemo dame... ![]() Drugo, cini mi se da u tom trendu prednjace clanovi sa teritorije "istocnog" balkana. Clanovima sa drugih teritorija, verujem da ta tvrdoca u komunikaciji ne odgovara bas previse. Prijatelji, mala katarza ne bi bila na odmet? ![]() Last edited by nikolaivanic; 03-06-2011 at 09:06 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Postavite se u takvu situaciju barem malo... sve ce vam biti jasnije... samo napisite tri puta isti odgovor u roku od pola godine, i kad budete videli da morate i cetvrti... zapitajte se da li je to posteno sto se trazi od vas. Pri tom je i dalje lakse citati/uciti, nego vec znati odgovor i pisati ga mnogo puta. Takodje, imajte u vidu da ima clanova koji redovno citaju odgovore, i ako vide da niceg novog nema... zasto bi dolazili vise na ovaj forum... sta da citaju? Nesto prezvakano stotinu puta? Hvala,... ali ne, hvala! To mi je dosadno. pozdrav bogi
Email: boggy@myroom-acoustics.com --"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded) Last edited by boggy; 03-06-2011 at 11:30 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
To Nikola, da i ja jednom nesto vidim bez naocara!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
MAO
|
![]()
Ljudi, ovde se u poslednjem periodu svi bave svime osim osnovnom namenom ovog foruma, razmenom znanja, mišljenja i iskustava u oblasti audioprodukcije. Jedna cifra ljudi proziva, druga traži pravdu i diže bune, gomila ljudi kulira, a poneki se još uvek pokušavaju razložno razabrati u svemu tome i objasniti neobjašnjivo ljudima koji zapravo ne žele da im bude objašnjeno, već su svoje rekli i očekuju da svet zbog toga stane. Ja lično nemam želju da ispravljam krive drine, i udaram klinom o ploču, ali mislim da imam ideju kako će stvari moći da se postave na svoje mesto. Trenutno sam van zemlje na odmoru, daleko od interneta, ali čim se vratim, predložiću administraciji nov kodeks ponašanja i generalnog funckionisanja foruma, koji će ipak oštrije sanckionisati svaki offtopik, aproksimacije i generalizacije u komunikaciji na forumu, jer su to mahom uzročnici vaskolike sile polemika i potpuno suvišnih, jalovih i šupljih debata koje pune stranice ovog foruma, dok se poneka korisna i veoma sadržajna tema jedva i vidi. Suština je da će teško ljudi koji su ovde svaki dan sagledati ceo značaj foruma, jer ne uzimaju u obzir armiju čitalaca foruma koji nisu čak ni useri, već samo sede i čitaju, o čemu mi to baljezgamo. Oni su već potvrdili smisao postojanja foruma, jer brda ljudi ovde IPAK svašta nešto nauče i vide, i dobiju smer razmišljanja, koliko god gomila ozlojeđenih sujetnih i pre svega dokonih ljudi, osporavala. Do skorog viđenja,
Josif Visirjonovič Arthur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Senior Member
|
![]()
Tako treba tovaris...
![]() Cudi me da niko ozbiljno nije shvatio problematiku ranije, nasao sam ovo od pre par godina http://rumski.com/forum/showthread.php?t=24110 To ne znaci da ovde fali inkvizicija, il gulazi ![]() Samo malo vise srdacnog raspolozenja, ko nije u fazonu, neka se suzdrzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ko je ko na Rumskom | OFF | Pricaonica | 195 | 27-05-2013 07:24 AM |
Farenhajt - Jos uvek, pop rock | Mitjovan | Promocija radova | 5 | 06-10-2010 12:57 AM |
zasto uvek nesto jebe | nav | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 22-08-2010 02:30 PM |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Kao i uvek nesto interesantno od mene :) | AcaHari | Tutorijali | 1 | 07-04-2007 09:24 PM |