|
Goran ?impraga Producent i clan grupe Biber razgovara sa vama ne temu produkcije. Radio vi?e godina sa Kornelijem Kova?em i na nekoliko projekata Gorana Bregovi?a. Takodje radio i sa Pavlom Aksentijevi?em, Rambom, Van Gogom, na projektima Bebi Dol, Bombaj ?tampa, Tifa, Kerber, K2, Kiki Piloti. Na velikom broju komercijalnih projekata od Hari Mata Hari, ?eljko Samard?i? pa do Seke Aleksi? ,Mitar Miri? itd. itd... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Mislim da je ovo pravo pitanje za tebe, posto si ti "gost" kojega karakterise da vrlo cesto radi za druge i to dugi niz godina (placeni ubica
![]() Dakle, pravi studijski zanatlija i upravo zato sam se sa odusevljenjem slozio da ti budes "gost", jer se to nekako i najvise uklapa u temu foruma. Isto tako se nadam da cemo ovde videti i Deju Vuckovica, Peru Kaludjerovica i druge "vladare iz senke", tacnije one koji su krivi kad pesma ne valja, a kada je super, onda je zasluzan autor ![]() Svi mi dobro znamo koliko ljudi umeju da rade lose svojoj sopstvenoj pesmi tako sto dodju u studio i krenu producentu, mix majstoru, ili kome vec... da dele savete, ubedjeni da najbolje znaju sta je dobro za njihovu pesmu, pa gore pomenutog nesrecnika dovode u situaciju namerno pravi gresku. Nekada je ljudima tesko objasniti da njihova zelja i trip mogu da imaju katastrofalne posledice po pesmu, da se to ne radi tako, da su svoj posao odradili i da je najbolje da imaju poverenja i idu kuci ![]() Pritnaces da su to jako nezgodne i neprijatne situacije... sa ljudima je najteze, a narocito sa onima stto misle da sve znaju. Kakvim metodama pribegavas u takvim situacijama? Pravis nekakav kompromis, zrtvujes pesmu (kad je vec zapeo), pretis da neces da radis svesno pogresno?
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 19-05-2008 at 10:55 AM. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pregovori sa klijentima | dvuckovic | Pricaonica | 2 | 01-11-2009 10:03 PM |
Odnos muzicar-snimatelj zvuka | blags | Razno | 29 | 03-09-2007 07:54 PM |
Koji preamp preporucujete? Odnos kvalitet-cijena? | enzomat | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 10-07-2005 11:20 AM |