|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
VIP Member
|
![]()
OFF TOPIC 2
OGI!! Jako zanimljiv web site!! I odlična je flash animacija s tvojim fotkama. Ti to ima? dreadlockse? MRAK! Super.. Kasnije ću poslu?ati glazbu... ba? me zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
VIP Member
|
![]()
Sad sam pročitala tvoju biografiju! :o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Svakakvi se likovi ovde muvaju
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Senior Member
|
![]()
Ne znam da li je pristojno da odgovorim ovde - da ne preteramo sa off topic-ima...
@Anita : Hvala na komplimentima... ![]() @Milos : Nemam pojma zasto je to tako... nikada mi nije bio otvoren Matrix Editor dok snimam, ali sam upravo probao - isto se ponasa i u verziji 7.2.3, ocigledno je namerno-nije "bug"...moguce da je ideja da program ne "trosi" resurse na grafiku u "real-time"-u jer "ne zna sta ga ceka", a kad iskljucis snimanje, prikaze sliku kako treba...mozda je TU tajna Logic-ovog tajminga? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
Kao sto Ogi rece, u LOGICu je to veoma prosto, i cak, moze se izvesti na vise nacina, narocito kada se u reverb salje sa senda, a ne insertom, a sto se firewirea 800 tice (ja opet, k'o baba o ustipcima) na MACu to ide veoma glatko, 2 komada FW 800 vezanih na FireWire 800 ulaz FW 800 kablom, rade k'o jedan bez ikakvih problema, ali na MACu kao sto rekoh...(izvinjavam zbog pominjanja doticnog)
![]() |
#46 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Isto iznenađenje sam do?ivjela kad sam sku?ila tko je slowstar. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sta mislite o ovoj ponudi? | Winnetou | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 12-05-2008 05:31 PM |
?to mislite o ovoj kombinaciji? | Tomislav | Computer Hardware | 1 | 07-09-2006 03:48 PM |